NBA Curry - 02.04.2013- Analiza si pronosticuri


De ceva timp merg lucrurile bine in NBA si asta nu poate decat sa ne bucure. Etapa foarte scurta in NBA, doar 3 meciuri. Am ales sa vorbesc de 2 din ele.

Rockets @ Nets

131129222855-chandler-parson-vs-nets.main-video-player

Cota excelenta pentru Nets ! La ora la care scriu aceste randuri, sansele ca Dwight Howard sa joace in acest meci sunt extrem de mici, fapt ce ma face sa cred ca Nets nu va avea probleme in aceasta intalnire. Dwight Howard, cu o medie de 18,5 puncte marcate / meci si 12.3 recuperari / meci este unul din cei mai importanti oameni din echipa, daca nu cel mai important, asta alaturi de Harden. Nets vine dupa 2 victorii consecutive, victorii clare vs Cavaliers : 108-97 si Timberwolves, 114-99. De partea cealalta, Rockets vin dupa infrangerea cu Clippers de pe teren propriu, 107-118. Lucrurile sunt simple Indiferent daca joaca Howard, daca nu joaca, Nets are prima sansa aici. E echipa mai in forma. Echipa care joaca un baschet mai de ‘’echipa ‘’. Daca Howard nu joaca, lucrurile se simplifica ENORM pentru Nets. Plumlee va profita enorm de absenta centrului american. Nets all the way !

Pronostic : Nets @ 1.64

Suplimentar : Nets – 3.0 @ 1.90

Warriors @ Mavericks

Dallas Mavericks v Golden State Warriors

Cam aceeasi situatie ca mai sus. Warriors are 1-2 in ultimele 3 meciuri, reusind sa o invinga pe Memphis, pierzand cu Suns si Spurs. De ce am scos in evident aceste meciuri? In ambele meciuri, atat Bogut cat si Lee au absentat in aceste partide si mai mult ca sigur ca nu vor juca in aceasta partida. In conditiile in care cei 2 nu vor juca azi, Warriors e victima sigura. Cu riscul de a ma repeat, exact ca si in cazul de mai sus, daca absenta ( absentele preconizate in cazul de fata ) vor juca, tot gazdele sunt favorite. Acest lucru a fost sesizat si de Mark Jackson, antrenorul lui Warriors care a declarat pentru ESPN ca nu poate sa fie indiferent la faptul ca sunt ‘’short-handed ‘’, ca au jucatori care nu pot juca sau nici macar nu pot alerga si ca treaba lor este sa mearga in continuare si sa castige cat mai multe meciuri. Ganditi-va cat de mult vor profita Nowitzki cu Dalembert de absentele lui Bogut & Lee, repet, absente care la ora scrierii articolului sunt ‘’ prezente ‘’.

Pronostic : Mavericks @ 1.55

Suplimentar : Mavericks – 4.0 @ 1.90