Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Milwaukee Bucks vs Phoenix Suns ponturi pariuri si pronosticuri 21.07.2021

Miercuri dimineata, de la ora 04:00, in "Fiserv Forum", avem meciul 6 al finalei NBA, Milwaukee Bucks - Phoenix Suns. Se incheie aici seria?
Milwaukee Bucks vs Phoenix Suns
July 21,2021
04:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Milwaukee Bucks vs Phoenix Suns

In trei dintre cele cinci meciuri din finala, Holiday a bifat cel putin 9 pase decisive. Daca ofensiva celor de la Bucks va merge la fel de bine ca-n precedentele doua meciuri, e clar ca Jrue va adauga multe assisturi. Asta fiindca are doi colegi in forma, Giannis si Middleton. La cum decurg lucrurile, s-ar putea sa fie ultima partida a finalei, fiindca Milwaukee joaca acasa si are un moral incredibil. Mai ales dupa acel dunk al lui Giannis. Pronosticul nostru va fi Milwaukee – 1,5 HA, cota 1.60 la Betano.

Ponturi Milwaukee Bucks – Phoenix Suns

peste 21,5 game-uri - Cota 1.48⭐
Pariază acum

Milwaukee Bucks

  • Milwaukee Bucks au castigat meciul 5, scor 123-119, gratie celor 88 de puncte reusite de cele trei vedete, Giannis, Middleton si Holiday. Grecul a pus 32 de puncte, 9 recuperari si 6 pase, Khris a bifat 29 de puncte, 7 recuperari si 5 pase, in timp ce Jrue a inregistrat 27 de puncte, 13 pase si 4 recuperari.
  • Foarte importanta eficienta lui Holiday, 12/20, imbunatatire vizibila fata de precedenta partida, 4/20. Jrue a realizat si stealul, plus pasa decisiva, care a dus la un dunk al lui Giannis spre finalul meciului, decisiv pentru victorie.

Phoenix Suns

  • Phoenix Suns au inregistrat o eficienta de 55.3% din actiune in meciul 5, dar nu a fost suficient pentru victorie. In plus, Suns au fost 13/19 de la 3p. Booker a terminat partida cu 40 de puncte, 4 recuperari si 3 pase, Paul a dat 21 de puncte, 11 pase si 2 recuperari, pentru ca Ayton sa ajute cu 20 de puncte, 10 recuperari si o pasa.
  • Problema a fost pe faza defensiva, unde Suns n-au putut sa-si opreasca adversarii nici de la distanta. Devin are acum doua meciuri consecutive in finala cu cel putin 40 de puncte.

Pariaza pe o cota de 1.60 la Betano!

Plasează pariul

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere