Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Milwaukee Bucks vs Brooklyn Nets pariuri si pronosticuri 18.06.2021

Joi noaptea, de la ora 03:30, in "Fiserv Forum", avem meciul 6 din seria Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets. Cu un succes, Nets merg mai departe.
Milwaukee Bucks vs Brooklyn Nets
June 18,2021
03:30

Ponturi Milwaukee Bucks vs Brooklyn Nets

Boston Celtics castiga, cota 1.65⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets

Giannis se va apara in sfarsit la Durant? Dupa ce KD a fost devastator cu Tucker si Middleton incercand sa-l opreasca, e normal ca, intr-un meci eliminatoriu, grecul sa-si asume responsabilitatea in sfarsit. Cu Durant „bucurandu-se” de multa atentie, cred ca va profita Green. Posibil si Harden, dar James pare inca ruginit. Insa Jess e impecabil atunci cand prinde minute suficiente. Pronosticul nostru este Green peste 12,5 puncte, cota 1.60 la Betano.

Milwaukee Bucks

  • Milwaukee Bucks au pierdut meciul 5 pentru ca nu l-au putut tine pe Durant. Si pentru ca n-au putut sa tina de avantaj, desi au condus de la inceput pana pe la mijlocul sfertului 4.
  • Giannis a dat 34 de puncte, 12 recuperari si 4 pase, Middleton a contribuit cu 25 de puncte, 5 pase si 4 recuperari, in timp ce Holiday a incheiat seara cu 19 puncte, 8 pase si 3 recuperari. Bucks au avut o eficienta de 49.4% din actiune, iar Giannis a fost destul de OK de la libere, 4/7.

Brooklyn Nets

  • Brooklyn Nets l-au avut din nou pe Harden pe parchet, dar „barbosul” a incheiat meciul cu 1/10 din actiune. Durant a fost salvatorul, cu 49 de puncte, 17 recuperari si 10 pase, jucand toate minutele. Veteranul Green a contribuit si el semnificativ la victorie, cu 27 de puncte, 8/11 din actiune.
  • Irving va lipsi si de la partida cu numarul 6. Nets au inregistrat 27 de assisturi, dovada ca poate Harden nu a fost eficient, insa a contat enorm sa mai fie inca un ball handler pe teren.

Pariaza pe cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul