Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks ponturi pariuri si pronosticuri 26.06.2021

Vineri noaptea, de la ora 03:30, in "Fiserv Forum", avem meciul 2 din seria Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks, din play-off-ul NBA. Egaleaza Bucks scorul la 1?
Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks
June 26,2021
03:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Milwaukee Bucks – Atlanta Hawks

Bucks n-au reusit sa gestioneze bine finalul de meci trecut, dar asta nu inseamna ca Hawks au o sansa in plus la calificare. In continuare cred ca Milwaukee va prinde finala play-off-ului din acest an. Giannis este de neoprit. Totusi, la fel pare si Trae. Numai ca la Young depinde si de un anumit „feeling” pe aruncare, unde la grec e vorba doar de apropierea de inel. Bucks vor egala seria la 1, asa ca noi mizam pe Milwaukee Bucks – 4,5 HA, cota 1.55 la Betano.

Ponturi Milwaukee Bucks – Atlanta Hawks

Nadal + 4,5 game-uri, cota 1.47⭐
Pariază acum

Milwaukee Bucks

  • Milwaukee Bucks au aruncat lamentabil de la 3p, doar 8/36. Middleton a fost 0/9 si a incheiat partida cu 15 puncte, 5 recuperari si 4 pase. Giannis a pus 34 de puncte, 12 recuperari si 9 pase, in timp ce Holiday a bifat 33 de puncte, 10 pase si 4 recuperari.
  • Jrue a fost si singurul de la Bucks care a reusit mai mult de un cos de 3p. Milwaukee a izbutit sa arunce de 102 ori la cos si sa aiba doar 8 turnoveruri, insa eficienta i-a tradat in acest duel. Giannis are o medie de 29.3 puncte in play-off.

Atlanta Hawks

  • Atlanta Hawks trebuie sa-i multumeasca lui Young pentru victoria din prima partida, 116-113. Trae a pus 48 de puncte, 11 pase si 7 recuperari, in timp ce Collins a ajutat cu 23 de puncte, 15 recuperari. Nici Atlanta n-a aruncat bine de la distanta, 8/32.
  • Insa Hawks au stiut sa joace perfect ultimele minute, din perspectiva ambelor faze. Iar Young a stiut sa mixeze excelent aruncarile de 3p de la logo cu patrunderile spre cos. Bogdanovic a reusit sa joace, insa n-a contribuit cu prea multe, doar 4 puncte.

Pariaza pe o COTA de 1.55 la Betano!

Plasează pariul

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere