Baschet

Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers ponturi pariuri si pronosticuri 09.01.2021

Sambata dimineata, de la ora 05:00, in "Chase Center", avem meciul Golden State Warriors - Los Angeles Clippers, din NBA. Trebuie sa vedem daca joaca Steph.

golden state warriors

Los Angeles Clippers – Ponturi pariuri NBA

Ponturi Golden State Warriors – Los Angeles Clippers

Ponturi pariuri si pronostic analizat Golden State Warriors – Los Angeles Clippers

Avem reperul meciului de acum cateva zile, in care Warriors puteau sa conteze mai mult daca lui Curry ii intrau aruncarile. Desi dat ca incert, voi miza pe Steph, fiindca intotdeauna am apreciat la el calitatea de-a face uitate meciuri proaste si de a se ambitiona pentru a-si conduce echipa catre victorie la urmatoarele partide. A fost dublat incontinuu in prima disputa, dar acum va gasi spatiu. Daca nu va fi pe parchet, atunci pontul nostru e foarte riscant. Ideea ar fi sa mizam dupa ce stim sigur. Pronosticul nostru este GSW peste 109,5 puncte, cota 1.50 la Betano.

Golden State Warriors

  • GSW sunt pe locul 10 in Vest, cu patru victorii si patru infrangeri. Ultima partida a reprezentat un esec, 101-108, pe teren propriu, contra celor de la LA Clippers. Curry n-a facut un meci prea bun, cu doar 13 puncte, 5 pase si 4 recuperari, 5/17 din actiune.
  • Paschall si Wiggins au dat cate 19 puncte, in timp ce Oubre a fost in “media” sa, cu doar 8 puncte, 4/13 aruncari. Alta data o forta din afara semicercului, GSW a avut doar 8/30 de la 3p.
  • Poole este incert, la fel ca Steph. Insa e putin probabil ca starul celor de la Warriors sa lipseasca.

Los Angeles Clippers

  • LA Clippers a urcat pe locul 3 in Vest, cu un bilant de 6W – 3L. In succesul cu Warriors, George a dat 21 de puncte, 12 recuperari si 2 pase, Leonard a bifat 21 de puncte, 4 pase si 4 recuperari, in timp ce Batum a ajutat cu 13 puncte si 5 recuperari.
  • Deocamdata, marea problema la Clippers este ca banca nu prea mai produce. Fara Harrell, Lou Williams are prestatii modeste.
  • Cu GSW, Lou a pus doar 3 puncte, 3 pase si o recupare. Clippers trebuie sa rezolve si problema mingilor pierdute, avand 20 in disputa cu Warriors.

Vezi ultimul duel direct Golden State Warriors – Los Angeles Clippers


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri