Denver Nuggets - Houston Rockets. Ponturi pariuri si cote

Joi dimineata, de la ora 04:00, in "Pepsi Center", avem meciul Denver Nuggets - Houston Rockets. Mizam pe "barbos"?

Houston Rockets

  • Denver Nuggets se afla pe locul 3 in Conferinta de Vest, cu noua victorii si trei infrangeri, In ultima partida, Nuggets au dispus de Memphis Grizzlies, in deplasare, 131-114. O victorie clara, cu 28 de puncte avans inainte de ultimul sfert.
  • Dupa esecul surprinzator cu Hawks, acasa, Denver a obtinut doua succese la rand, menite sa confirme statutul de echipa mare in Vest.
  • Cu Memphis, Murray a dat 39 de puncte, 8 pase si 4 recuperari, Millsap a bifat 23 de puncte, 3 recuperari si o pasa, in timp ce Jokic a pus 9 puncte, 8 pase si 5 recuperari. Nu este cel mai bun debut pentru Nikola, dar sarbul poate sa se evidentieze in meciurile cu adevarat importante.

Top oferte la pariuri in Romania

  • Houston Rockets au legat opt victorii si se regasesc pe locul secund in Vest, cu un bilant de 11W – 3L. Ultimul succes a venit pe teren propriu, contra celor de la Portland Trail Blazers, 132-108.
  • Harden a dat 36 de puncte, 6 recuperari si 5 pase, iar Westbrook a bifat un „triple-double”, cu 28 de puncte, 11 recuperari si 10 pase. Dupa un meci in care a fost odihnit, Russell a revenit in forta. „Barbosul” are partide mai eficiente in ultima perioada, dar continua sa rateze mult pentru cat arunca.
  • In continuare, Harden are 11/14 meciuri cu macar 35 de puncte reusite, deci ceva tot iese bine. Capela a avut un match-up favorabil cu Whiteside, reusind 22 de puncte si 20 de recuperari, insa nu stiu daca va mai fi cazul si in disputa cu Denver.

Ponturi pariuri si pronostic analizat Denver Nuggets – Houston Rockets

Asemenea partide sunt invitatii pentru jucatorii importanti sa iasa la rampa. Si cine e mai bun la acest aspect daca nu Harden? Fie ca-si trece in palmares 15 aruncari ori 40, James reuseste sa fie cel mai bun marcator. Destul de bun in meciurile din stagiunea precedenta, Harden trebuie sa fie si mai bun. Si sa arunce mai des la cos. Cu ultima chestiune, stim ca n-are nicio problema. Sa vedem ce propune si Westbrook, dar „barbosul” este alegerea mea pentru acest duel.

Pronostic Senegal - Portugalia