Dani mizeaza pe GSW in aceasta noapte


Salutari,

Bianca mi-a facut-o azi. Cum sa piarda 450 de euro. Gata, doarme pe pres. :)) Nu, glumesc.  Era logic sa vina si o zi mai proasta, o zi in care sa nu ne iasa pronosticul, asta e, trecem peste, o luam de la capat si mergem la urmatoarele pariuri. Am observat tipul de pariuri pe care l-a propus Curry la ultimul meci al lui GSW si am fost de acord si nu prea cu el. Am asteptat sa se intoarca acasa ca sa pot miza pe aceste tipuri de pronosticuri ( ultima oara castigand pe overul de echipa al celor de la GSW ).

Azi,  e vremea revansei. 127 de euro x 3 pe GSW.

Pe Curry, Thompson si echipa.

Au meci cu Bucks, o echipa ce se apara bine, insa nu vor putea sa faca fata setei de revansa a lui Warriors dupa meciul de la Nets..

Avem parte de un Bucks obosit si un Warriors care distruge absolut tot pe teren propriu, avand 24-2.  Dupa o serie de meciuri in deplasare, astfel, Wars se intorc acasa.

Si vor revansa dupa meciul din Brooklyn. Niciodata, dar niciodata nu l-am vazut jucand atat de prost pe Thompson ca in acel meci. Are o revansa de luat, clar. Nu ma indoiesc de capacitatile sale de shooter, dupa cum am vazut, poate arunca 8/10 doar simtind cosul, fiind pus de ESPN la un experiment cu luminile stinse si marcand 8/10.

Apoi, Curry a ramas dator in prima repriza. Chiar daca a marcat 26, majoritatea au venit in a 2-a repriza. Si daca vrei titlul de MVP, nu poti sa te multumesti cu 20 / partida ca s-ar putea sa vina tare Westbrook / LeBron / Harden din spate si..

Si azi va fi spectacol. Alarmele sa fie pornite, totul pregatit, ne trezim de dimineata sa vedem show-ul lui Warriors, da ?

Pronosticuri :

1. Curry peste 23,5 puncte @ 1.85 / 127 euro

2. Thompson peste 20,5 puncte @ 1.85 / 127 euro

3. Golden State Warriors peste 107,5 puncte @ 1.82 / 127 de euro

curry2

curry3