Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers ponturi pariuri si pronosticuri 29.05.2021

Sambata dimineata, de la ora 04:30, in "American Airlines Center", avem meciul 3 din seria Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers, din play-off-ul NBA. Reusese Doncic o alta partida de senzatie?

Dallas Mavericks - Ponturi NBA

Dallas Mavericks – Ponturi NBA

Ponturi Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers

Nadal + 4,5 game-uri, cota 1.47⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers

Cu o medie de 35.0 puncte in cele doua meciuri, Doncic a demonstrat ca nu poate sa fie tinut sub control. Mai ales de Beverley. Vor schimba cei de la Clippers tactica si omul care sa-i faca marcaj slovenului in cea mai mare parte a timpului? Ar trebui, dar e putin probabil. In acest conditii, in vad pe Luka trecand iar de 30 de puncte. Chit ca Mavericks vor resimti presiunea avantajului pe care il au. Pronosticul nostru este Doncic peste 27,5 puncte, cota 1.62 la Betano.

Dallas Mavericks

  • Dallas Mavericks au castigat meciul 2 cu 127-121, partida in care Doncic a dat 39 de puncte, 7 pase si 7 recuperari. Hardaway a ajutat cu 28 de puncte, 5 pase si o recuperare, in timp ce Porzingis a incheiat seara cu 20 de puncte, 4 recuperari.
  • Mavericks au fost 18/34 de la 3p, Doncic fiind responsabil pentru 5/13. In cele doua meciuri cu Clippers, Luka e la 10/24, imbunatatire vizibila fata de procentajul din acest sezon, 35%. Procentajul bun al echipei este dat si de faptul ca Doncic e dublat de multe ori, iar aruncatorii raman liberi la 3p.

Los Angeles Clippers

  • LA Clippers au aruncat 53.6% din actiune, dar tot nu au putut sa castige meciul 2. Leonard a bifat 41 de puncte, 6 recuperari si 4 pase, cu 14/21, in timp ce Goerge a pus 28 de puncte, 12 recuperari si 6 pase. Singurul care a mai sarit de 10 puncte a fost Jackson, cu 15 puncte, 3 recuperari si 2 pase.
  • Ibaka este incert inaintea meciului 3. Clippers au jucat destul de slab pe aparare pana acum, fiind incapabili sa-l tina cum trebuie pe Doncic.

Vezi ultimul duel direct Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere