Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers ponturi si pronosticuri 05.06.2021

Sambata dimineata, de la ora 04:00, in "American Airlines Center", avem meciul 6 din seria Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers, din play-off-ul NBA. Castiga Dallas duelul inca din aceasta partida?

Dallas Mavericks - Ponturi NBA

Dallas Mavericks – Ponturi NBA

Ponturi Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers

Nadal + 4,5 game-uri, cota 1.47⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers

Accidentat asa cum e la gat, Doncic joaca pur si simplu incredibil. Problema e ca acum are un „usage” mai mare pana in sfertul 4, iar acolo mai pica din punct de vedere fizic. Mai ales daca nu are pe nimeni in jurul sau care sa-l ajute. Porzingis nu este chiar „numarul 2” asteptat de toata lumea. Dar cum e o partida care poate decide seria, e clar ca Luka va da tot ceea ce are mai bun. Si a demonstrat in doua sezoane, deja, contra celor de la Clippers ca poate sa fie cel mai bun jucator de pe parchet. Pronosticul nostru este Doncic peste 48,5 puncte+pase+recuperari, cota 1.87 la Betano.

Dallas Mavericks

  • Dallas Mavericks au castigat meciul 6 desi au aruncat destul de prost, 41.6% eficienta din actiune. Doncic a fost din nou magistral, cu 42 de puncte, 14 pase si 8 recuperari, 6/12 de la 3p. A fost insa un ultim sfert in care Luka a parut obosit si in care a dat un singur cos. De unde si doar 16 puncte inscrise de Mavericks.
  • Hardaway a bifat 20 de puncte, 7 recuperari si 2 pase, in timp ce Porzingis a avut doar 6 aruncari, cu 8 puncte. Nimeni altcineva in afara de Doncic si Hardaway nu a mai sarit de 10 de puncte de la Dallas.

Los Angeles Clippers

  • LA Clippers nu l-au avut pe Leonard intr-o dispozitie foarte buna, acesta fiind 7/19 din actiune, cu 20 de puncte, 5 pase si 5 recuperari, dar si cu aruncarea ratata pentru prelungiri. Ce-i drept, a fost una contestata, cu Finney-Smith pe el. Goerge a contribuit cu 23 de puncte, 10 recuperari si 6 pase, pentru ca Jackson sa fie 6/12 de la 3p si sa ajute cu 20 de puncte.
  • Kawhi a jucat cel putin 40 de minute in patru dintre cele cinci dispute din serie. Lue l-a folosit pe Beverley doar 11 secunde in precedentul duel, dovada ca Pat nu face fata acestui match-up.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere