Curry vine cu pronosticuri multe pentru azi din baschetul romanesc


Incepe nebunia !! 🙂 Ce nebunie frumoasa..
,, U ” Banca Transilvania – BC Mures Tg Mures

BASCHET MASCULIN:STEAUA CSM EXIM BANK-BC MURES TARGU MURES, CUPA ROMANIEI (5.01.2015)
N-as fi vrut sa incep neaparat cu acest meci, sincer. Pentru ca e cel mai echilibrat meci al seriei. Pentru ca am crescut cu Muresul de mic dar Clujul m-a adoptat. Pentru ca o sa-mi para rau indiferent de cine iese din cursa asta.
Pe scurt, dupa cum o sa fiu la fiecare meci. Cum sa nu imi para rau ca nu il mai vezi in semifinale pe Barnette, pe Hargrove ? Sau pe Adamovic / Dykes ? In primul rand, clar, nu exista nicio favorita. O sa va sugerez ca la meciurile dintre ,, U ” si Mures sa mizati tot timpul pe cota mai mare. Pentru ca o vad pe Mures castigand cel putin o partida la Cluj cum o vad si pe ,, U ” castigand una la Mures. Daca ,, U ” are rotatia mai lunga, Muresul are parca experienta mai mai mare. Castigatori de campionate, jucatori vechi in LNMB..
Azi merg pe Mures. Sa nu uitam ca pana in acest an, Muresul a batut-o cam pe unde a prins-o pe ,, U ” si de cele mai multe ori n-a fost favorita. Si totodata, sa nu uitam faptul ca meciul se joaca in ,, Horia Demian ” , nu in sala noua, acolo unde Muresul a cam batut in ultimii ani..in mare parte nucleul de jucatori fiind acelasi.

Pronostic : Mures + 4,5 @ 2.03 @ Superbet

Steaua EximBank – CSM Oradea

BASCHET MASCULIN:STEAUA CSM EXIM BANK-UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA, LIGA NATIONALA (24.01.2015)
Mi se pare cea mai dezechilibrata serie, clar. Steaua se muta in Polivalenta Bucuresteana unde spera sa adune mii si mii de oameni, de sustinatori ai Stelei care nu mai merg la meciurile de fottbal. SI sunt convins ca o s-o faca. Chiar asteptam de mult mutarea asta ( P.S Sunt dinamovist ). Pentru ca SUD-ul Stelei a demonstrat cat de frumos se poate incuraja o echipa de baschet. Revenind la meciul propriu zis, Steaua este principala favorita la titlu, alaturi de Energia, ,, U ” si Mures dupa parerea mea. Cu o rotatie extrem de lunga, Steaua e mult peste Oradea in momentul de fata. Am incredere in Barac, Drca, dar mai ales in Titus Nicoara. Il vad pe Titus evoluand perfect in fata fostei sale echipe, stiind prea bine filozofia de joc a lui Achim. Cu Pasca nu prea poti s-o elimini pe Steaua.. 🙂

Pronostic : Steaua – 8,5 @ 2.10

Energia Tg Jiu – BCM U Pitesti

energia2
Ce duel frumos 🙂 Ross, al 2-lea om dpdv valoric din campionatul Romaniei, asta doar pentru ca Dykes a venit din iarna si Runkauskas a fost imperial in sezonul regulat pentru Asesoft. Tg Jiu a facut istorie in acest an in EuroChallenge . Au cea mai frumoasa echipa din acest an din Romania, asta cu toate ca o sa tin in acest campionat cu castigatoarea dintre ,, U ” si Mures. De urmarit duelul dintre fratii Milosevic de acolo de sub panou. Una peste alta, intr-un duel de 5 meciuri, cu avantajul terenului propriu, Energia ar trebui sa domine aici. Repet, are o super echipa. Si cand zic echipa, nu ma refer la individualitati, ci la echipa. Au o super unitate de grup si nu vad cum nu s-ar duce aici mai departe. Azi ar trebui sa inceapa cu o victorie.

Pronostic : Energia – 6,5 @ 1.85 @Superbet

 

Asesoft Ploiesti – BC Timisoara

tm
Cat sa o mai duca Dragan cu Timisoara in ritmul asta? Joaca un baschet absolut superb in momentul in care uita de oboseala, uita de tot si joaca cu inima. De partea cealalta, nu am cum sa ignor faptul ca Asesoft Ploiesti este momentan o umbra palida a ceea ce a insemnat in ultimii ani in campionatul Romaniei, chiar daca a castigat sezonul regulat. Faptul ca Sebastian Ghita s-a retras de la conducerea clubului a facut ca investitile sa nu mai fie atat de mari si concludente. Sa nu va mire daca vom avea 5 meciuri in aceasta serie. Proaspat castigatori de Cupa a Romaniei, cu un moral ridicat vs o echipa care nu poate conta pe Avramov, caruia i s-a dus Dee Brow, Gerald Lee si Mohammed de la echipa, 3 titulari practic, nu mai poate fi favorita in fiecare meci. Timisoara o sa ,, fure ” un meci la Ploiesti.

Pronostic:Timisoara +5,5 @2,10 @ Superbet

 

SA FIE BASCHET !