Curry revine cu...Cupa Romaniei la Baschet


Salutari,

Final 4-ul Cupei Romaniei Superbet azi la baschet masculin, am vrut sa ajung la eveniment, se joaca la Pitesti, imi pare rau ca nu am ajuns..insa sunt aici sa va dau 2 pronosticuri care mie mi se par destul de ,, safe ” pentru aceasta runda.

Vorbim de o dubla, apoi de niste single-uri pe performante de jucatori.

Curry revine cu…Cupa Romaniei la Baschet / Dubla zilei ?

Da, ar trebui sa fie dubla zilei.

Sunt 2 meciuri ce mi se par safe datorita urmatoarelor motive :

1. BCM U Pitesti – BC Timisoara

pitesti

Timisoara e obosita. E drept, cu Dragan antrenor, nu prea ai voie sa fii obosit. Insa au avut un numar extrem de mare de meciuri in ultimele zile. Si-au indeplinit obiectivul, sunt in play-off, din adversarii de sus, cred ca au dat de cine voiau, adica de Asesoft, un Asesoft care nu prea mai arata nimic in ultimul timp, e fara Dado si banatenii cred in sansa lor in play-off. Pitestiul e in ,, foame ” de trofee. Va da probabil MVP-ul sezonului regulat, in persoana lui Ronald Ross, clar, cel mai bun jucator din campionatul Romaniei alaturi de Runkauskas. Vor juca acasa, au publicul in spate. La Pitesti, chiar daca sala e mica, atmosfera e una foarte, foarte placuta pentru gazde si foarte deranjanta pentru oaspeti ( been there, done that ). Lui Zlatko ii va fi greu cu Ross. N-ar trebui ca Pitestiul sa aiba mari probleme aici.

2. BC Mures – CSU Sibiu

barro

Echipa sibiana nu imi spune nimic in momentul de fata. Faptul ca suporterii ( cei devotati ) sunt alaturi de echipa in aceste momente grele, e un lucru demn de toata lauda, insa cam atat..

Problema Sibiului e Bojovic. Are un meci din 5 bun. In toate 5, el arunca cam tot. Ii intra, e bine, nu-i intra..

E mai degraba un jucator de streetball, cu tot respectul. De partea cealalta, muresenii au cel mai experimentat lot de la acest turneu, cu jucatorii care au participat de cele mai multe ori in Final 4-ul Cupei Romaniei la baschet. De vazut daca va juca Dykes. Cu Dykes, fara Dykes, Muresul are o clasa momentan peste CSU. Antrenor mai bun, banca mai lunga, omogenitate, spirit de echipa, tot ce-i trebuie sa joace finala aici.

Pronostic : Dubla : BCM U Pitesti castiga meciul @ 1,60 + Mures castiga meciul @ 1,50 ( eventualele prelungiri fiind incluse ) , pentru o cota totala de 2,40 la Superbet.

Speciale : 

1 . Ivanovic peste 13,5 puncte @ 1.85 + Mures mai multe aruncari reusite de la 3 pct @ 1.75, cota finala 3,24 

Cod Superbet : 999O-Y1VS44

2 Oricare dintre echipe va conduce la peste 13,5 puncte @ 1.85 + Oricare jucator va inscrie peste 21,5 puntcte @ 1.80, cota finala 3,33 

Cod Superbet : 999Q-Y1VSW5