CSU Oradea - Universitatea Cluj Napoca, un meci mai echilibrat decat o arata cotele


cluj
Mult, mult mai echilibrat chiar. Cand se intalnesc ultimele 2 echipe ale campionatului din clasament, cand in confruntarile directe conduce echipa oaspete cu scorul de 14-8, lucrurile pot evolua intr-o maniera suprinzatoare poate…dar asta doar din punctul de vedere al cotelor.

CSU Oradea

Echipa nou promovata, echipa ce sta in 3 jucatoare, Gavra, Jennings si Smiley. Nu, nu cel care canta, ci Bianca Monique Smiley. Antrenoare principala e Adriana Niculescu. De mentionat faptul ca Oradea are 0/3 dupa primele 3 meciuri, fiind invinse fara probleme de Timisoara, Targoviste si Brasov, avand in cosaveraj de 157/237

Universitatea Cluj Napoca

O echipa cu state vechi in prima liga nationala, o echipa totusi care, la fel ca si Oradea, se bazeaza in mare pe 3 jucatoare : Kristina King, Annie Kassongo si Amber Jones, toate 3 avand peste 10 puncte marcate / partida. Pe langa acestea, contribuie si Irina Gavrila, o jucatoare ce promite mult, fiind o pasatoare desavarsita. La fel ca si Oradea, Universitatea Cluj are 0-3 dupa 3 meciuri.

In niciun caz nu e favorita azi aici Oradea. De ce, doar pentru ca joaca acasa? Doar pentru ca are 1.30, 1.35 ? In niciun caz. Merg pe clujence azi. E un meci de 50-50, experienta mai mare de partea oaspetelor, cota excelenta.

Pronostic :Egal sau Universitatea Cluj Napoca @ 2.62 @ Superbet