Cota de 1,95 de la Curry din NBA


Ne-am obisnuit deja cu cota de 1,95, nu? E o cota decenta, o cota cu care practic iti dublezi banii.

Vin dupa o noapte in care am putut urmari toate meciurile si vreau sa trag cateva concluzii.

1. OKC – Hawks

Meci la alt nivel. Sunt 2 meciuri care au fost din alta lume in acest sezon  : Hawks – Warriors si OKC – Hawks. 1-1 pentru cei din Atlanta in aceste 2 meciuri.

2. Westbrook? Of, procentajele alea…daca nu, ar fi MVP. In rest, e un jucator care joaca cu inima in primul rand. Imi place la nebunie.

3. Bulls…exista viata si dupa Rose si Butler. Daca echipa joaca asa fara cei 2, cum o sa joace cand revin acestia ?

4. Nu va mai uitati la meciurile lui Knicks. O sa vi se faca rau.

 

Cota de 1,95 de la Curry din NBA / Bulls @ Pistons

bulls

Argumente. Mai multe. Prea multe pentru o victorie a lui Bulls la noapte.

1. Match-up-uri. Chiar are rost sa vorbim de ele? Bulls superioara peste tot. Si fara Rose/Butler. Acolo, tehnica lui Gasol combinata cu forta lui Noah, fac ravagii. Puneti la socoteala faptul ca Monroe nu e la 100 %. In conditile astea, Drummond sa faca fata vs Gasol / Noah ? Niciodata..

2. Cine vine de pe banca. Mirotic. Omu’ asta e senzatie. Nu cred ca e 6th man mai bun in 2015 decat el. Vine de pe banca si produce 20 + puncte intr-un timp foarte scurt. E un shooter excelent. De fapt, la ora asta, Bulls are o echipa care se apara si stie sa arunce de afara : Brooks, Dunleavy, Snell, Mirotic + Butler care va reveni si sa nu-l uitam pe Rose.

3. Snell. Reinventat. Nu prindea prea multe minute acum un an, insa iata ca atunci cand ii dai incredere unui jucator care a facut senzatie in colegiu, joaca excelent.7

4. De ce asa mare cota pe Bulls? E simplu. Au jucat aseara, e deplasare, Pistons odihnita, insa Bulls, o echipa in forma, trebuie sa demonstreze ca succesul nu este intamplator. Si in conditile in care maturi pe jos cu Raptors fara Rose/Butler, trebuie sa o bati fara prea mari emotii si pe Pistons.

Pronostic : Bulls – 2,5 @ 1.95