Charlotte Bobcats vs Boston Celtics - NBA - Analiza si pronostic


Charlotte-Bobcats-vs-Boston-Celtics
 

Charlotte Bobcats vs Boston Celtics – NBA – Analiza si pronostic

Charlotte Bobcats(7-7) incearca sa continue jocul bun prestat in ultimele zile si sa obtina inca o victorie in acest sezon in fata celor de la Boston Celtics(5-10).

Bobcats ar trebui sa incerce sa faca si acasa ceea ce au reusit in deplasare in ultimele partide. Astfel – Charlotte a castigat 4 din ultimele 5 deplasari si a impresionat in defensiva, adversarii avand o medie de doar 83.6 puncte / meci intr-un procentaj de 38.4%. Acest lucru s-a intamplat si in singurul meci direct dintre cele doua echipe in acest start de sezon – in Boston, unde Celtics au avut un procentaj de doar 37.7% Bobcats avand castig de cauza, scor 83-89. Charlotte incearca sa concretizeze si pe teren propriu aceasta superioritate in fata verzilor – si au o sansa buna pentru a realiza acest lucru, deoarece il vor avea pe Al Jefferson la capacitate maxima. Big Al a avut un factor destul de important in stabilirea castigatoarei in deplasarea din Milwaukee inscriind 19 puncte si avand 7 recuperari, iar Bobcats au obtinut o victorie lejera, scor 72-96. Un nou efort defensiv azi impotriva celor de la Celtics, precum si valorificarea superioritatii de sub panou – unde Jefferson si Kidd-Gilchrist combina de minune. De asemenea – Gerald Henderson i-a luat locul lui Kemba Walker in postura de principal marcator si continua sa impresioneze in acest start de sezon cu 32 de puncte in ultimele doua partide.

Boston venea dupa 6 infrangeri consecutive in ultimele saptamani – inainte de deplasarea din Atlanta, unde au produs surpriza. Jeff Green si Brandon Bass au fost artizanii unei reveniri efectiv surprinzatoare, mai ales ca Hawks au condus si controlat partida pe parcursul primelor 3 sferturi. Cei doi amintiti mai devreme insa au reusit cateva interceptii si verzii au obtinut o victorie nesperata in deplasare – a 3-a in cele 9 meciuri afara din acest sezon. Pe langa succesul de la Philips Arena, Boston a mai obtinut doua victorii pe terenul celor de la Orlando si Miami, ambele victorii fiind la limita, in secundele finale de joc. Totusi un nou succes in deplasarea de azi pare destul de improbabil pentru Boston, echipa cedand teren inca din start, iar defensiva nu ofera o siguranta mare. Celtics vor trebui sa aiba grija de Jefferson daca vor sa aiba o sansa in aceasta partida, marele jucator de la Charlotte avand cea mai buna partida din acest sezon chiar in partida directa din Boston, unde a reusit 22 de puncte si 11 recuperari. In el se vor baza si azi Bobcats, chiar daca Al nu a fost la capacitate maxima in acest sezon, accidentarea la glezna tinandu-le departe de teren in multe partide din acest start de sezon. Charlotte se afla pe pozitia a 5-a in conferinta si incearca cu o victorie in aceasta noapte sa aiba un record pozitiv. Cu siguranta Bobcats sunt surpriza placuta a acestui sezon in conferinta estica – mai ales ca principalele victorii obtinute in acest sezon au fost obtinute fara noua achizitie – Al Jefferson. Ne asteptam si in aceasta noapte la un joc bun din partea gazdelor, care au un moral bun – un Jefferson care este in sfarsit la capacitate maxima, iar la conducere doi jucatori in forma – in speta Gerald Henderson & Kemba Walker. Sanse bune asadar pentru o victorie a gazdelor, insa nu ne asteptam la un meci prea spectaculos – cum acum doua saptamani s-au inscris 172 de puncte, nu ne asteptam la altceva nici in partida din aceasta noapte, poate undeva in jurul valorii de 180-185. De asemenea – un handicap ajustabil pe acest bet ne ajuta pentru o siguranta mai mare.

Pronosticul nostru: Charlotte H(-1) @1.52
Suplimentar: Under 190.5 puncte @1.50

scris de Wade