Biletul Zilei : Isi face LeBron incalzirea cu Chicago?


Biletul Zilei : Isi face LeBron incalzirea cu Chicago?

Indiana a dominat copios meciul de noaptea trecuta intrand in ultimul sfert cu un avantaj de 30 de puncte si le multumesc tuturor ceror care s-au inspirat dupa analiza mea pentru incredere! Februarie se pare a fi o luna mai buna pentru noi decat ianuarie si speram sa o tinem numai in victorii!

Dupa cum bine stiti, weekend-ul acesta va fi All-Star Game-ul si alte concursuri in New York si meciul din Windy City de la noapte dintre Chicago si Cleveland va fi ultimul care se va disputa pana saptamana viitoare. Este o partida extrem de grea aceasta de prezis, insa pe considerentul in care amandoua echipe au 2 jucatori mari incerti, in persoanele lui Love si Butler, voi miza pe echipa care ar avea mult mai mult de suferit din pricina acestei absente!

Biletul Zilei : Isi face LeBron incalzirea cu Chicago? / Bulls@Cavaliers (3 AM)

Biletul Zilei : Isi face LeBron incalzirea cu Chicago?

 

 

Acesta este un meci al Conferintei de Est care poate chiar prefata o posibila finala, punand cap la cap doua dintre cele mai solide echipe din aceasta Conferinta, anume Chicago Bulls(33-20), cu o echipa bine inchegata si care stie perfect lectia defensivei predata de Tom Thibodeau, iar de cealalta parte, Cleveland Cavaliers(33-21) a lui LeBron James, care cauta sa castige cat mai mult teren in vederea playoff-ului si care in orice meci poate sa erupa din punct de vedere ofensiv! In opinia mea este mare pacat ca acest meci a fost programat de NBA tocmai acum, intrucat anvergura si frumusetea sa poate sunt putin umbrite de marele eveniment ce va urma sa aiba loc in New York weekend-ul asta! Ca tot vorbim de asta, in acest meci vor fi prezenti nu mai putin de 4 jucatori ce se vor afla in arena din New York, 2 de fiecare parte – LeBron James & Kyrie Irving si Pau Gasol & Jimmy Butler!

Depasind faza de discutie generala, sa ne uitam putin la statistica si trendul fiecareia dintre echipe. Ambele echipe se afla pe o panta ascendenta, Chicago Bulls legand in sfarsit 3 victorii consecutive, iar Cavalerii avand un record de 14-1 in ultimele meciuri, cu trio-ul format din LeBron, Irving si Love inscriind in medie in majoritatea meciurilor cam 72 de puncte! Daca ma intrebati pe mine, este o cifra enorma! La noapte insa, vom avea 2 necunoscute, una de fiecare parte, Kevin Love s-a accidentat la nivelul ochiului si este incert, iar de partea cealalta la fel, Jimmy Butler s-a accidentat si nu se stie daca va juca la noapte! Vom vorbi mai multe despre aceste doua absente dupa ce va voi prezenta si recordul ultimelor intalniri, care in era „LeBron” este clar in favoarea celor de la Cavaliers, cu 3 victorii in ultimele 3 intalniri. In trecut, cei din Chicago au cam dominat aceasta intalnire, atat la victorii cat si la acoperirea handicapului pe teren propriu, insa consider ca acest lucru se va schimba incet-incet!

Intorcandu-ne la jucatori si la match-up-uri, haideti sa va spun cum cred eu ca vor evolua lucrurile la noapte pe frontul infirmeriilor. Kevin Love(17 puncte pe meci) este programat astazi pentru un test la ochi, facand deplasarea totusi cu echipa in Chicago, iar Jimmy Butler(20.4 puncte pe meci) este si el accidentat usor la umar. In opinia mea, niciunul dintre cei doi nu ar trebui sa joace la noapte, intrucat lovitura lui Love a parut una destul de grava, iar Jimmy a fost selectat pentru prima data sa joace in All-Star Game si consider ca va fi menajat la noapte pentru ca accidentarea lui sa nu se agraveze, exact cum s-a intamplat si cu Davis, care aseara in meciul din New Orleans a venit doar sa-si „prezinte” tricoul pentru meciul de duminica pe luni noapte! Daca ati fost atenti mai sus, am mentionat faptul ca voi inclina inspre echipa care are mai putine de pierdut din urma accidentarilor acestora. Aceasta echipa este cu siguranta Cleveland, care chiar daca si-ar pierde un jucator foarte important, ii are pe cei doi jucatori exponentiali LeBron si Irving, care singuri inscriu cam 50 sau mai multe puncte pe meci. Daca Butler va lipsi, principalul atuu defensiv impotriva vitezei lui James al celor de la Cleveland, atunci va fi oroare si panica in opinia mea in Windy City la noapte, mult mai multa responsabilitate cazand pe umerii lui Gasol(18.6 puncte pe meci) si Noah(7.6 puncte pe meci). Atentie mare la Gasol va rog, caci gigantul spaniol de la Chicago in fiecare meci in care rata lui de conversie a fost sub 50%, Chicago a pierdut! Daca va avea foarte mult de furca la noapte pe faza defensiva cu cei doi colosi a lui Cleveland, nu-l vad sa reuseasca prea multe la cealalta parte a terenului la noapte si asadar, inclin inspre o victorie a celor de la Cleveland Cavaliers, care aseara si-au menajat titularii in ultimul sfert cu Miami!

Pronostic: Cleveland Cavaliers -2.5 @2.10

 

Codul biletului meu pentru cei care pariaza offline:

Biletul Zilei : Isi face LeBron incalzirea cu Chicago?

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistica lunii februarie(pronosticuri individuale): 15W – 5L – Vlad

Profit unitati luna februarie: +55.6 unitati