Biletul zilei din baschet de cota 2,50


Salutari, ieri am castigat pe cota de 2,20, astazi avem o cota de 2,50 formata din 2 meciuri.

Nu voi vorbi foarte mult despre cele doua meciuri avand in vedere ca nu prea ar fi multe de discutat..

Biletul zilei din baschet cota 2,50 / 1 . Caserta – Milano, Baschet, Italia, Lega A

caserta

E drept, puteti sa spuneti ca Milano e obosita, ca …bla, bla, bla.

Ideea e simpla. Milano nu mai are sanse in Euroliga si acum se va concentra in proportie de 100 % pe campionatul intern, acolo unde inca nu s-a ,, inventat ” echipa la momentul actual s-o opreasca. Are sanse mici sa mai piarda primul loc in sezonul regulat si azi se deplaseaza pe terenul celor de la Caserta intr-un meci in care se pune problema doar diferentei de scor pentru ca cei de la Caserta, aproape retrogadati, au batut doar de 5 ori in acest sezon de Lega A..

Cand ii ai acolo pe Moss, Gentile, Brooks, un Kleiza de pe banca si joci cu ultima clasata din campionat, poti sa te astepti doar la un scor fluviu. Sau, de ce nu, la o varianta mai sigura, aceea in care Milano va juca la spectacol si va marca multe, multe puncte. Linia este asezata la 84,5. Cu 22-23 / sfert, Milano ar marca undeva la 90 de puncte aici. Si nu ii va fi deloc greu. Caserta e o echipa care ar fi invinsa de majoritatea echipelor aflate in play-off la noi.

2. Trail Blazers @ Nets

trailb

Treaba e si mai simpla aici decat sus si chiar o sa scriu doar de ce aleg Nets astazi. Pentru ca de match-up-uri nu pre are rost sa vorbesc in conditile in care Aldridge, Batum si Kaman sunt OUT pentru aceasta intalnire. Mi-e tare greu sa cred ca Nets vor pierde astazi. In conditile in care doar Alan Anderson lipseste pentru Nets, pe langa mai vechiul Teletovic care e out pentru tot sezonul, in conditile in care Brooklyn cu o infrangere aici isi vede serios amenintat locul de play-off, dati-mi voie sa cred ca Nets are prima sansa aici.

Spuneam ca nu o sa vorbesc de match-up-uri, o sa vorbesc de unul singur, unde, teoretic, Portland ar trebui sa aiba avantaj. E vorba de cel dintre Deron Williams si Damian Lillard, acolo unde Lillard ar avea avantaj, nu? Da, asta pana dai de o defensiva care o poate pune in joc Williams. Omul ala e un zeu cand vine vorba de aparare. Mi se pare un aparator mai bun decat Paul sau Rose spre exemplu.

 

Dubla este formata din :

Milano peste 84,5 puncte @1.85 + Nets @ 1,35 ( incl OT ) pentru o cota totala de 2,50 la Superbet

milano