Biletul zilei de la Curry


Ma enervati..

Pe bune..

Primele 3 din 4 comentarii mi-au ghicit meciul de astazi. Sa va fie rusine ! :))

Biletul zilei de la Curry / CSM U Oradea- BCM U Pitesti

oradea

In primul rand, aici nu am nimic cu cotele. :)) Sunt cote normale. Este o sansa de a fi sau a nu fi in play-off pentru Oradea. E drept, daca pierd, se indeparteaza putin de play-off in conditile in care Muresul are cu Timba, victoria fiind foarte probabila acolo si Muresul sa isi asigure 100 % locul de play-off, care, momentan, e asigurat in proportie de 95 % . Nenumaratele absente din tabara lui Achim au facut diferenta in acest sezon si acestea nu-i dau pace nici in acest meci. Pantic este incert pentru aceasta partida.  Si in conditile in care Djapa este intr-o forma foarte buna pentru Pitesti, dati-mi voie sa cred ca lucrurile se complica rau sub panou pentru Oradea, capitol la care au fost deficitari tot sezonul, avand in vedere ca nu l-au avut pe Tibirna in ultima perioada foarte, foarte lunga de timp.

Totodata, Pitestiul sta mai bine pe banca tehnica, acolo unde Sapera ii e mult superior lui Achim. Pitestiul il are pe Ross, un Ross care, la ora actuala, cred ca e cel mai in forma strain din campionatul nostru.

P.S : Nu doar atat, da’ deja am mai primit 2 comentarii cu meciul pe care o sa vi-l propun. Va urasc ! :))

In alta ordine de idei, Oradea nu e in cea mai buna forma. Pitestiul a demonstrat ca poate bate pe oricine, fapt infaptuit in victoria superba de la Cluj. Cred ca Oradea trebuia sa faca ce a facut Muresul. Sa nu mai continue cu Achim, au fost performante cu el, da, jos palaria, insa echipa are nevoie de un soc. Ma rog, avea. Pentru ca e foarte probabil sa se produca daca Oradea ar pierde azi. Si cred ca o va face. 🙂

Pronostic : Pitesti @ 2,25 incluzand eventualele prelungiri