Bianca pariaza iar, iar si iar pe baschet


Bianca are un run excelent. Si continua de data aceasta cu un meci din EuroCup, acolo unde Turow se deplaseaza in capitala Frantei pentru un meci in care, per total, echipa poloneza este favorita.

Insa sa fie favorita si in Paris ?

Da..

Interesant este faptul ca Asesoftul s-a intarit de la Turow de curand, transferandu-l pe Zigeranovic, un pivot care a mai evoluat inainte la Medias. Polonezii nu au stat degeaba, s-au miscat repede si l-au transferat Kyryl Natyazhko, un pivot pana acum la Mariupol. In varsta de 25 de ani, la 2.12, clar, ucraineanul este un pivot veritabil. L-am vazut in cateva meciuri pentru Rytas, si desi nu prindea extrem de multe minute, se misca bine, bine rau avand in vedere raportul de minute primite / partida. De asemenea, sa nu uitam faptul ca Turow vine din Euroliga, acolo unde a facut meciuri destul de bune pe alocuri, chit ca a pierdut majoritatea acestora, Euroliga fiind o competitie prea puternica pentru polonezi in momentul de fata.

Problema celor de la Paris pentru aceasta partida va fi ofensiva, dupa parerea mea. Avand in vedere numarul urias de puncte marcate de polonezi / meci, undeva la 92,2, Paris cu 77,4 trebuie sa produca si sa produca ,, bine, bine de tot ”. Si nu prea cred ca se va intampla acest lucru, chit ca joaca pe teren propriu.  Un alt aspect de notat este cel de ,, mingi furate ” , acolo unde Turow are cu 3 peste Paris in medie, 3 steal-uri putand fi 6 puncte lejere pe contraatac.

Cu un index de 101.3 in detrimentul celor din Paris de 85,9, polonezii cred ca au o sansa uriasa astazi sa ia avantajul inca din meciul tur.

Pronostic  : Turow + 1,5 @  2.45 / Turow bate sau pierde la maxim 1 punct.

turow