Bianca joaca baschet din Romania pe miza 450 euro


Bianca merge azi pe mana Oradiei intr-un meci in care, dupa parerea ei, oaspetii pornesc favoriti, chiar daca bookmakerii au setat un 1,80 acolo pentru Medias.

E drept, Mediasul vine dupa un meci bun in compania lui Asesoft Ploiesti, insa la momentul de fata Ploiestiul nu mai sperie pe nimeni, eventual daca se apuca iar de ,, butoane ” , insa Banica nu mai e pe acolo sa le faca si altii nu cred ca le vor mai face jocurile dupa ce Ghita s-a retras de la Asesoft.

De partea cealalta, Oradea vine dupa infrangerea pe care am prezis-o in fata muresenilor, o infrangere previzibila, insa azi se schimba lucrurile avand in vedere ca se intorc Subotic si Pantic, 2 oameni ESENTIALI ( si tin sa subliniez asta ) in jocul oaspetilor de astazi.  Oradea nu isi mai permite pasi gresiti, si, desi lipsiti inca de mai vechii accidentati, oameni importanti precum Tibirna, dati-mi voie sa cred ca astazi Oradea nu ar trebui sa aiba cele mai mari emotii in a se impune. De vazut evolutia Mediasului. Mediesenii tureaza foarte tare motoarele pana la pauza, inclusiv sfertul 3, insa de cele mai multe ori, se sting in sfertul 4 datorita lipsei de valoare si a oboselii ( nu are cine sa vina de pe banca )

Pronostic : Oradea castiga meciul ( prelungiri incluse ) @ 1.90 @ Unibet

oradea