Baschet Italia - Curry 17.02.2014


Va salut !

Nu am timp foarte mult sa scriu despre aceasta partida avand in vedere ca va incepe la 21:30. Mi se pare un meci foarte usor avand in vedere cotele pentru aceasta partida, ramane de vazut daca ma voi insela.

Pistoia primeste vizita lui Emporio Armani Milano. Pistoia este un nume vechi in baschetul italian sub numele de Olimpia, insa nou sub numele de Pistoia Basket 2000.

De partea cealalta, milanezii sunt o echipa care are in componenta jucatori unul si unul. Moss, Hackett, Langford, ultimul venind dupa un meci mare facut pe terenul lui Barca, diferenta de + 10 facuta de Barca pe final fiind doar o intamplare dupa parerea mea, Milano a dominat meciul peste 35 de minute. In tur au fost 20 de puncte diferenta.

E clar ca Milano vrea pozitia 1 la finala sezonului regulat pentru a avea avantajul terenului propriu in finala. Momentan, e la 2 puncte in spate ( diferenta de 2 victorii ) si dupa meciul de azi vor urca pe 2 cu o victorie aici.

Pronostic: victorie Milano @ 1.36

Pronostic: victorie Milano – 6.0 @ 1.91

Extra: Pentru cei care sunt amatori de riscuri si cote mari incercam si o cota de 7 : Milano sa castige la 21+ puncte!

 

Meciul incepe la ora 21:30 si poate fi urmarit live online AICI (recomandat BET365 – stream bun)! sau pe site la noi : wwww.ponturi-bune.ro/live

Curry