Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Atlanta Hawks vs Milwaukee Bucks ponturi pariuri si pronosticuri 28.06.2021

Duminica noaptea, de la ora 03:30, in "State Farm Arena", avem meciul 3 din seria Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks. Cine va fi mai in forma, Young sau Giannis?
Atlanta Hawks vs Milwaukee Bucks
June 28,2021
03:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks

Faptul ca Bucks au incercat 41 de aruncari de la 3p ne arata cat de mult spatiu poate sa ofere Giannis. Bineinteles, aceste aruncari trebuie si sa pice pentru ca Bucks sa fie eficienta pe faza ofensiva. Nu poti sa te bazezi mereu pe patrunderile lui Giannis. Cum grecul cu greu poate fi oprit, cheia spre un succes al oaspetilor va sta in cat de bine arunca Holiday, Middleton si Lopez de la distanta. Noi credem in ei, asa ca vom miza pe Milwaukee Bucks – 1,5 HA, cota 1.60 la Betano.

Ponturi Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks

Boston Celtics castiga, cota 1.65⭐
Pariază acum

Milwaukee Bucks

  • Milwaukee Bucks au avut o eficienta de 52.1% din actiune in meciul 2 si au castigat destul de lejer, 125-91. Pana la pauza, Bucks reusisera sa inscrie 77 de puncte. Giannis a terminat partida cu 25 de puncte, 9 recuperari si 6 pase, Holiday a ajutat cu 22 de puncte, 7 pase si 2 recuperari, in timp ce Lopez a fost 6/8 si a izbutit 16 puncte.
  • Cum meciul a fost decis inca dinainte de ultimul sfert, nu mai putin de 14 jucatori de la Bucks au reusit sa puncteze. Milwaukee a reusit 16 recuperari ofensive.

Atlanta Hawks

  • Atlanta Hawks are mari probleme atunci cand Young nu e eficient pe faza ofensiva. Iar in meciul 2, Trae a fost 1/8 de la distanta si a incheiat disputa cu 15 puncte, 3 pase si 2 recuperari, fiind cel mai bun marcator pentru formatia sa.
  • Collins a bifat 11 puncte si 8 recuperari, pentru ca Gallinari sa ajute cu 12 puncte. Hawks au pus un numar incredibil de mic de assisturi, doar 13. Desigur, pentru partea de atac nu a ajutat nici faptul ca Atlanta a inregistrat 19 mingi pierdute.

Pariaza pe o COTA de 1.60 la Betano!

Plasează pariul

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere