Sparta Rotterdam - Dordrecht. Cele doua s-au intalnit si-n play-off-ul de promovare

Vineri seara, de la ora 21:00, avem disputa Sparta Rotterdam - Dordrecht, din Eerste Divisie. Oaspetii n-au chiar cel mai placut start de sezon.
Sparta Rotterdam dordrecht

Sparta Rotterdam s-a obisnuit destul de greu cu faptul ca trebuie sa joace in a doua divizie. De aceea, baietii lui Henk Fraser au inceput campionatul cu o infrangere, 1-2 la Twente. Apoi, au venit insa patru victorii la rand, cu Sparta neincasand vreo gol. Trei succese au fost cu 2-0. In ultima runda, a remizat, in deplasare, cu FC Oss, scor 0-0.

Surpriza a venit in Cupa, unde Sparta a cedat, in deplasare, in fata celor de la Noordwijk, formatie din liga a 5-a. Si nu, nu au fost atat de multe rezerve pentru oaspeti pentru ne-am fi asteptat. Ambele goluri ale Spartei au fost inscrise de Harroui.

Dordrecht se afla pe ultimul loc in Eerste Divisie, cu un singur punct acumulat in 6 etape, golaveraj 4-14. In ultima etapa, a pierdut, in deplasare, cu Maastricht, scor 1-2. Singurul punct a venit in chiar primul meci de campionat, un 0-0, acasa, cu Helmond. Asadar, tot impotriva unei formatii slabe din Eerste.

In acest moment, sunt 6 infrangeri la rand pentru Dordrecht, punand la socoteala si partida din Cupa. Dordrecht a jucat la Almere, cedand cu 0-1. Pentru un club ce in sezonul trecut a ajuns in semifinalele play-off-ului pentru promovare, mi se pare o cadere destul de mare.

Cele doua echipe s-au intalnit in semifinalele play-off-ului pentru promovare. Sparta a castigat in deplasare, scor 2-1, iar pe teren propriu a inregistrat o remiza, 2-2. Asta dupa ce oaspetii au avut 2-0. Au fost doua meciuri spectaculoase, intre doua formatii cu un joc direct. Acum, Dordrecht se afla intr-o postura nu tocmai favorabila, dar asta nu inseamna ca nu vom vedea goluri. Desi Sparta dispune de o aparare ce si-a dovedit eficienta, infrangerea din Cupa s-ar putea s-o fi zdruncinat putin.

Pont pariuri Detroit Pistons - Brooklyn Nets