Roda vs Alkmaar - Cupa Olandei - Analiza si pronostic


roda-alkmaar-preview
 

Roda vs Alkmaar – Cupa Olandei – Analiza si pronostic

Pe Parkstad Limburg Stadion din Kerkrade, Roda si Alkmaar se vor duel diseara pentru un loc in semi-finalele Cupei Olandei, disputa urmand sa inceapa de la ora 21:45.

Roda in primul joc oficial din 2014 a fost condusa in doua randuri de Heerenveen, dar de fiecare data a revenit si a egalat, obtinand un punct pe terenul echipei aflate pe locul cinci in Eredivisie. Duelul din weekend-ul trecut a fost al 12-lea disputat de formatia din Kerkrade in toate competitiile in care am avut parte de goluri in ambele porti. Dupa acel egal Roda a ramas cu o singura victorie obtinuta de la inceputul lunii noiembrie a anului trecut. Aceasta victorie a venit in jocul cu Vitesse (3:1). din turul precedent al Cupei Olandei Guus Hupperts a reusit in acel duel dubla, repetand performanta din succesul cu PSV (3:1) din turul 2 al cupei. Surprinzator in runda inaugurala, cu Rijnsburguse Boys, a avut Roda cele mai multe emotii, revenind de la 0:1 si castigand la limita dupa ce a avut un om mai putin in teren timp de mai bine de 50 de minute.

AZ Alkmaar a inceput anul excelent, trecand acasa cu 3:0 de NAC Breda. Pentru AZ urmeaza sambata un duel extrem de important cu vecina de clasament PSV, meci ce urmeaza sa se dispute pe Philipps Arena. Prin succesul de weekendul trecut Alkmaar a intrerupt o perioada de sase jocuri in care nu a cunoscut gustul victoriei, precedentul succes oficial in timpul regulamentar fiind obtinut in finalul lunii noiembrie. In doua din primele trei jocuri din aceasta editie a cupei Alkmaar a avut nevoie de mai mult de 90 de minute pentru a se califica. Cu Sparta Rotterdam a castigat cu 4:1 dupa prelungiri, in timp ce Heerenveen a trecut la loviturile de departajare, dupa ce fusese egalata in ultimul minut al reprizelor suplimentare. Intre aceste doua succese chinuite s-a infiltrat facila confruntare cu Achilles, castigata cu scorul de 7:0.
.
In ultima intanire directa am avut parte de spectacol si de nervi. Nu putem spune ca Alkmaar a pierdut doua puncte desi a condus cu 1:0 si 2:1, fiind egalata in prelungiri, pentru ca timp de 70 de minute a evoluat cu doi oameni in minus. In ultima directa jucata la Kerkrade tot 2:2 s-a terminat, astfel ca dupa noua directe succesive in care semnul ”x” nu s-a inregistrat niciodata, in 2013 am avut parte de doua astfel de partide.

Cel mai bun pronostic pentru acest duel este de departe ambele echipe marcheaza. Ca si argumente avem seria de 12 partide terminate astfel de Roda din 19 octombrie 2013 si pana in prezent, precum si faptul ca in cinci din ultimele sapte deplasari, in toate competitiile, Alkmaar a marcat, dar a si primit gol. Suplimentar se poate juca aici si peste 2.5 goluri. Ambele trupe au aratat pofta de gol in prima partida oficiala din 2014, Roda punctand de doua ori, iar AZ de trei. Dupa ce ambele directe din 2013 s-au incheiat cu patru goluri, astazi credem ca pe Parkstad Limburg Stadion se va inscrie macar de trei ori.

Pronosticul nostru: marcheaza ambele echipe in meci la o cota de 1.38 la Unibet
Suplimentar: peste 2.5 goluri marcate in meci pentru o cota de 1.48 la Unibet

scris de Gaby