PSV - Feyenoord. Derby cu trofeul pe masă.

Început cu acest weekend, jocurile vor deveni din ce în ce mai interesante prin prisma formațiilor care se vor confrunta fie pentru o cupă, fie într-un început de campionat. În această seară de la ora 19:00 vom asista la meciul dintre PSV și Feyenoord, meci care se va juca cu trofeul pe masă, Supercupa fiind pusă la bătaie. Campioana și câștigătoarea cupei se vor înfrunta în primul meci al sezonului și sperăm acest lucru să nu le afecteze jocul ofensiv.
Feyenoord - Excelsior

PSV va debuta în noul sezon competițional într-o partidă ce îi poate oferi un nou trofeu important ce cu siguranță va fi bine primit în vitrina clubului dacă acesta va fi și câștigat. Echipa din Eindhoven a reușit sezonul trecut să câștige titlul, astfel că este pregătită să repete isprava, dar într-un mod și mai categoric, mai ales că nucleul de fotbaliști a rămas în mare parte. Perioada de pregătire a fost una excelentă pentru PSV care și-a dominat majoritatea adversarilor în partidele amicale, printre care se numără: Valencia,Olympiakos sau Galatasaray. Jocul ofensiv pare să nu își fi pierdut din ritm, și astfel putem asista la o partidă deschisă, cu multe faze de poartă din partea fotbaliștilor lui PSV.

Feyenoord, pe partea cealaltă, va debuta și ea în noul sezon și este pregătită să răpună din nou campioana Olandei așa cum a reușit în cupă. Într-adevăr, importanta era mai mare pentru cei de la Feyenoord cărora le rămăsese singurul trofeu ce putea fi cucerit. Deși a fost o dezamăgire mare pentru clubul din Rotterdam clasarea pe locul 4, fanii au înțeles limitelor favoriților săi, dar speră ca în acest sezon, limitele să nu existe sau cel puțin, locul să fie unul pe podium. Nucleul de jucători a rămas în mare parte la fel ca în sezonul trecut astfel că omogenitatea este principala armă față de contracandidate. Perioada de pregătire a fost un succes și pentru Feyenoord care a disputat amicale cu echipe destul de valoroase, Fenerbache sau Basel, reușind să găsească un echilibru în joc, să rezolve câteva probleme de ordin tactic, și astfel să fie pregătită să debuteze cu dreptul în noul sezon.

Se anunță o partidă deschisă oricărui rezultat deși PSV este favorită datorită lotului mult mai echilibrat din punct de vedere valoric și cu o experiență în plus față de fotbaliștii lui Feyenoord. Echipa lui Cocu are șansa unui nou trofeu pe care nu cred că îl va rata, mizând pe un joc spectaculos al celor de la PSV, cu cel puțin 2 goluri marcate, și în final cu celebrarea unei noi Supercupe.

Pronosticuri Levante - Sevilla