Pronosticuri fotbal - AZ Alkmaar vs Feyenoord - Eredivisie


Pronosticuri fotbal – AZ Alkmaar vs Feyenoord – Eredivisie

Etapa cu numarul 19 din Eredivisie ne propune pentru duminica 24 ianuarie duelul, AZ Alkmaar vs Feyenoord, care va incepe de la ora 13:30.

AZ Alkmaar ocupa in acest moment pozitia a-10a in clasamentul din Olanda cu doar 22 de puncte acumulate dupa 18 dispute. Fanii alb-rosilor sperau la inceputul stagiuni ca formatia lor preferata va ocupa o pozitie europeana pentru a participa din nou macar in Europa League dar acest obiectiv este departe acum. Alkmaar se afla la 7 puncte de ultima pozitie ce duce in play-off-ul pentru Europa iar forma de moment este cel putin dezamagitoare. AZ are o singura victorie in ultimele 5 meciuri, in chiar ultima etapa obtinuta in deplasare la Roda cu 1-0. Pe teren propriu alb-rosii au obtinut in acest sezon doar 11 puncte din 9 confruntari si ocupa pozitia a-13a intr-un astfel de clasament al partidelor de acasa.

AZ Alkmaar vs Feyenoord

Feyenoord pe de alta parte reuseste si in acest sezon sa fie una dintre cele mai bune echipe din Eredivisie si tine pasul cu Ajax si PSV, marile favorite la titlu in Olanda. In acest moment alb-rosii ocupa pozitia a-3a in Eredivisie cu 36 de puncte, la 5 lungimi distanta de rivala din oras PSV si la 11 de liderul Ajax. In ultimele 5 etape Feyenoord a mai slabit ritmul iar asta reiese din rezultate, doar 2 victorii cu Heracles si Excelsior. In ultima etapa alb-rosii au suferit o infrangere foarte dureroasa in derby-ul orasului cu PSV scor 0-2. Pe teren strain Feyenoord a obtinut in acest sezon 14 puncte din 9 confruntari ocupand pozitia a-3a intr-un clasament al deplasarilor.

In ultimele 5 confruntari directe dintre Alkmaar si Feyenoord s-au inregistrat 2 victorii pentru oaspetii de duminica si alte 3 rezultate de egalitate. Cea mai recenta disputa a avut loc pe 25 octombrie anul trecut si s-a incheiat cu succesul lui Feyenoord scor 3-1. Alkmaar are un sezon slab iar pe teren propriu acestia au evoluat mai slab ca in deplasare. Feyenoord s-a departat de primele 2 locuri dupa 2 rezultate negative si ma astept ca duminica acestia sa puna capat acestei serii cu un succes. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Feyenoord castiga.

Pronostic AZ Alkmaar vs Feyenoord: Feyenoord castiga @ 1.90 la Unibet.

Pronostic mai mare AZ Alkmaar vs Feyenoord: Scor corect 1-2 @ 9.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 34W – 17L (14W – 13L decembrie).

Puteti paria online la partida AZ Alkmaar vs Feyenoord la Unibet cu urmatoarele cote:

AZ Alkmaar vs Feyenoord