Pronosticuri fotbal Almere vs Waalwijk - Eerste Divisie


Pronosticuri fotbal Almere vs Waalwijk – Eerste Divisie

Almere vs Waalwijk

Vineri, 3 aprilie, are loc Almere vs Waalwijk, meci contand pentru etapa a32a a ligii secunde de fotbal din Olanda.

Gazdele de la Almere sunt, ca majoritatea echipelor din esalonul secund, o echipa extrem de imprevizibila. Nici nu ar putea fi altfel, tinand cont ca media de varsta este undeva sub 25 de ani, avand o multime de jucatori tineri printre titulari. Un lucru este insa cert cand vine vorba de meciurile lor: spectacolul nu lipseste niciodata. Stilul lor ofensiv face ca de multe ori sa avem parte de rasturnari de situatii. In meciurile disputate in acest sezon, s-au marcat in medie 3.4 goluri. In meciurile jucate in micuta arena proprie, au reusit sa perforeze poarta adversarilor de 28 de ori. Din cele 31 de partide ale sezonului, nu mai putin de 24 au fost over 2.5 goluri.

Echipa probabila Almere (4-4-2): Etemadi – Salasiwa; Bouma; Keller; Busse – Kip; Quasten; Sneijder; Receveuer – Hoeffdrad; Janssen

Waalwijk ocupa ultimul loc al clasamentului, avand sanse minime sa se salveze de la retrogradarea in divizia a3a a fotbalului olandez. Au cea mai slaba defensiva, incasand 72 de goluri. In cele 15 meciuri jucate in deplasare au reusit sa inscrie un total de 16 goluri si au primit 36. Media golurilor in meciurile lor din acest sezon este de 3.3/meci, fiind putin mai mare in deplasare 3,5 goluri/meci. Daca vorbeam de lotul tanar al gazdelor de la Almere, atunci trebuie sa precizez ca din acest punct de vedere oaspetii stau si mai rau. Lotul lor este altcatuit in mare parte din juniori, avand doar 3 jucatori peste 30 de ani.

Echipa probabila Waalwijk (3-4-3): Van Dijk – van Veert; van Mosselveld; Verkoelen – Coster; Jungschläger; van Arnhem; van Zeelst – Esajas; Valpoort; Yildirim

Tinand cont de lipsa de experienta a celor doua echipe si luand in calcul statistica ultimelor 4 intalniri anterioare, in care s-au marcat de fiecare data peste 3.5 goluri cred ca o sa avem parte de un adevarat festival de goluri.

Pronostic pariuri Almere vs Waalwijk: Peste 2.5 goluri, la o cota de 1.53 la Unibet

Pronostic cota mare Almere vs Waalwijk: 2/1 , la o cota de 19, la Unibet

Scris de Adrianul

Vezi pe net acest duel: Almere vs Waalwijk live online