Ponturi Pariuri De Graafschap - Jong Ajax - Eerste Divisie


Jong Ajax a facut doar meciuri de over in deplasare

Vineri, de la ora 21:00, avem partida De Graafschap – Jong Ajax, din liga a doua olandeza. Micii „lancieri” au facut spectacol in acest sezon, mai ales in deplasare. Nu ne asteptam la ceva mai putin in aceasta disputa.

De Graafschap se afla pe locul 6 in clasament, cu 45 de puncte adunate in 29 de runde, golaveraj 57-34. In ultima etapa, a remizat, in deplasare, cu Fortuna Sittard, scor 1-1. Dupa un inceput bun de sezon, elevii lui Henk de Jong au avut o luna decembrie mai slaba, dar acum se regaseste din nou in lupta pentru locurile de baraj. Are cea mai buna defensiva din campionat, un aspect destul de impresionant.

Acasa, De Graafschap a primit doar 14 goluri, insa a pierdut patru partide din 14 disputate.

Jong Ajax a cazut pe locul doi in Eerste, dupa ce NEC a obtinut trei victorii la rand. Micii „lancieri” au 58 de puncte acumulate in 29 de etape, golaveraj 69-40. In ultima runda, a castigat, acasa, cu Eindhoven, scor 4-0. Are in continuare cel mai bun atac din campionat.

In deplasare, Jong Ajax a marcat de 36 de ori si a primit 26 de goluri. Nicio alta formatie nu are cifre nici macar apropiate de ale clubului din Amsterdam. Jong Ajax a inregistrat doar partide de 3+ atunci cand a jucat „afara”.

Chiar daca se apara bine, De Graafschap va avea de infruntat un adevarat tavalug. Mai ales ca Jong Ajax este dornica de revansa, dupa acel 0-5 din tur, cea mai grea infrangere din acest sezon. Sunt doua formatii ce-si procura usor sanse de a marca, asa ca nu trebuie sa ne distantam de pariurile pe goluri. Doar sa le selectam pe cele bune, deoarece este cam greu sa mai prinzi cota buna pe oaspeti in acest punct al stagiunii.

Articol scris de Paul: 24W – 13L

Oferta pariuri online si cote De Graafschap – Jong Ajax