Ponturi Pariuri Ajax vs Cambuur - Eredivisie


Ponturi Pariuri Ajax vs Cambuur – Eredivisie

Ajax vs CambuurSambata, de la ora 20:45, pe „Amsterdam Arena”, „lancierii” nu au voie sa rateze victoria in fata uneia dintre cele doua echipe ce n-au obtinut niciun succes in campionat. Ajax vs Cambuur este la discretia gazdelor si partida trebuie sa se regaseasca pe biletul zilei.

Ajax se afla pe primul loc in Eredivisie, cu 29 de puncte in primele 12 runde, golaveraj 31-6. In etapa precedenta, au remizat, in deplasare, cu Feyenoord, scor 1-1, dupa ce au fost condusi o buna perioada de timp. Desi in Europa League se afla pe ultima pozitie, se pare ca „lancierii” doresc sa se concentreze pe campionat, pentru a-si asigura un nou titlu ce le-ar garanta prezenta in grupele viitoare ale Champions League. In opt din ultimele noua meciuri de acasa, Ajax a reusit sa nu primeasca gol. De altfel, pe „Amsterdam Arena”, in actualul sezon de Eredivisie, a inscris doar PSV. Bazoer si El-Ghazi sunt accidentati si nu fac parte din planurile antrenorului pentru partida cu Cambuur.

Cambuur este una dintre cele mai slabe echipe din campionatul olandez, conditie demonstrata si de pozitia in clasament, locul 17, cu doar sapte puncte acumulate in cele 12 etape scurse, golaveraj 12-30. In ultima runda, au remizat, acasa, 2-2, cu Groningen. Cambuur este una dintre cele doua formatii, alaturi de de Graafschap, ce n-au obtinut inca nicio victorie in campionat. Au si un record negativ destul de greu de batut: au primit cel putin doua goluri in 12 din ultimele 14 etape din Eredivisie. Pereira si Overgoor sunt accidentati si n-au facut deplasarea la Amsterdam.

In sezonul trecut, Ajax se impunea pe teren propriu cu 3-0, dupa ce trecuse si-n deplasare de Cambuur, scor 4-2. Trebuie mentionat faptul ca din cele opt intalniri directe, sapte au fost cu cel putin trei goluri, iar cealalta partida s-a terminat 1-1. Totusi, cum Ajax in partidele de pe teren propriu, exceptie facand intalnirea cu PSV, a marcat macar doua goluri si n-a primit, ma astept sa acopere handicapul cu Cambuur.

Pronostic Ajax vs Cambuur: Ajax -1,5 HA, la o cota de 1,54 la Unibet

Pronostic cota mare Ajax vs Cambuur: Ajax -3,5 HA, la o cota de 3,95 la Unibet

Articol scris de Paul: 22W – 8L

Oferta pariuri online si cote Ajax vs Cambuur

ajx