Pronosticuri Fotbal - Twente vs PSV - Eredivisie


Pronosticuri Fotbal – Twente vs PSV – Eredivisie

Twente vs PSV

Duelul Twente – PSV va reprezenta un test dificil pentru gazde in compania liderului pe stadionul De Grolsch Veste.

Suporterii dar si jucatorii lui Twente sunt cu siguranta dezamagiti de performantele obtinute in acest sezon. O luna februarie neagra pentru gazde a dus echipa in afara locurilor de Europa desi cele 3 egaluri si o victorie din ultimele 4 meciuri par sa mai linisteasca apele in cadrul echipei. In acest moment gazdele se afla la mijlocul clasamentului pe locul 9 la 6 puncte de locul 7. Neavand multe obiective ramase pentru care sa lupte, cu siguranta o victorie impotriva liderului ar mai linisti situatia in cadrul clubului si ar mai schimba atitudinea suporterilor fata de echipa.

De partea cealalta, liderul PSV Eindhoven vine dupa un esec usturator in derby-ul orasului Rotterdam pe terenului celor de la Feyenoord. Chiar daca se afla pe prima pozitie la 8 puncte de locul 2 ocupat de Ajax cu siguranta suporterilor nu le-a picat bine aceasta infrangere. Oaspetii nu-si mai permit pasi gresiti, avand in vedere ca urmaritoarea, Ajax a reusit sa recupereze nu mai putin de 6 puncte in 4 partide si se apropie amenintator de primul loc. Partida cu Twente reprezinta ocazia perfecta pentru a-si consolida prima pozitie in clasament si a da uitarii esecul de acum 2 saptamani.

Ambele formatii au probleme cu accidentarile. Twente va fi nevoita sa alcatuiasca o formatie fara Corona, Engelaar, Bjelland, si Gutierrez accidentati iar Ziyech este suspendat. Oaspetii nu se vor putea baza pe Arias, Bertrams, si Jozefzoon.

Ultima partida directa s-a incheiat cu scorul de 2-0 pentru PSV iar in ultimele 2 intalniri pe terenul celor de la Twente s-au marcat de fiecare data 4 goluri.

Pronostic pariuri Twente vs PSV: Ambele echipe vor inscrie @ 1.53 la Unibet.

Pronostic cota mare Twente vs PSV: Peste 3.5 goluri @ 2.55 la Unibet.

Statistica Stefan: 4W- 2L.

Vezi pe net acest duel: Twente vs PSV live online