Ponturi fotbal - Cambuur vs Excelsior - Eredivisie


Ponturi fotbal – Cambuur vs Excelsior – Eredivisie

Cambuur vs Excelsior

Se anunta multe goluri in meciul de deschidere al etapei a 31-a, Cambuur vs Excelsior. Desi nu sunt cele mai prolifice echipe din Eredivisie, atat Cambuur cat si Excelesior au o medie de peste 3 goluri pe meci.

Cambuur a promovat in elita fotbalului olandez in urma cu doua sezoane si a reusit sa se mentina in zona neutra a clasamentului. In prezent se afla pe locul 9 cu 39 de puncte, avand o marja de 12 puncte fata de locurile retrogradabile. Mai sunt doar 4 etape de jucat in Eredivisie, deci Cambuur este scutita de emotii pe acest final de sezon. Ultimele 4 meciuri in fata propriilor suporteri au insemnat tot atatea victorii. Am putea spune ca urmeaza inca un succes, mai ales ca in aceasta etapa primeste vizita ocupantei locului 14. Insa este posibil ca in jocul gazdelor sa apara relaxarea, in timp ce oaspetii vin foarte determinati pentru obtinerea unui rezultat pozitiv.

Excelsior este o nou promovata ce are de luptat pana in ultima etapa pentru evitarea retrogradarii. In ultimele 5 etape a adunat un singur punct, insa sunt si 3 victorii externe in 2015: 3-0 la Heracles, 4-1 la Roda (in cupa) si 3-1 pe terenul lui Twente. Deci exista sperante pentru un rezultat bun al lui Excelsior si in aceasta seara, mai ales ca intalneste o echipa lipsita de griji pe acest final de sezon.

Fiind la doar 3 puncte de un loc retrogradabil, Excelsior nu mai are nimic de pierdut si va trebui sa joace ofensiv, incercand sa ia toate cele 3 puncte.  In precedentele 5 intalniri directe pe terenul lui Cambuur a marcat de fiecare data si chiar s-a impus de 3 ori. De remarcat ca si ultimul meci jucat la Cambuur a fost extrem de spectaculos, cu 5 goluri la final.

Pronostic Cambuur vs Excelsior: peste 2,5 goluri, cota 1,67 la Unibet

Pronostic cota mare Cambuur vs Excelsior: victorie oaspeti, cota 4,15 la Unibet

Scris de Valy

Pronosticuri Aprilie: 20W – 12L – 3V

Vezi pe net acest duel: Cambuur vs Excelsior live online