Jong Ajax - Eindhoven. Oaspetii n-au mai marcat de 5 meciuri

Vineri, de la ora 21:00, avem disputa Jong Ajax - Eindhoven, din liga a 2-a olandeza. Oaspetii au un inceput modest de sezon, iar micii "lancieri" ar trebui sa profite de acest aspect.
jong ajax Eindhoven

Jong Ajax se afla pe locul 8 in camponat, cu 10 puncte adunate in 6 runde, golaveraj 11-7. In ultima etapa, a pierdut, in deplasare, cu Go Ahead Eagles, scor 2-1. De Wit a marcat singurul gol al oaspetilor, a treia sa reusita in acest sezon. Daca in deplasare lucrurile n-au mers chiar stralucit pentru micii „lancieri”, desi Jong Ajax a inscris in fiecare partida de „afara”, pe teren propriu totul e mai clar.

Acasa, Jong Ajax a castigat ambele meciuri ale aceste stagiuni, 5-2 cu Dordrecht si 2-0 cu Helmond. Cu aceasta din urma, putea sa puna o diferenta mult mai mare pe tabela daca exista concentrare la finalizare.

Eindhoven are un debut de sezon incredibil de slab. Nu ma asteptam la asa ceva de la o formatie care poate a avut cea mai slaba defensiva in stagiunea precedenta, 83 de goluri incasate, dar macar a dat 61 la randul ei si a terminat pe locul 12. Acum, se afla pe pozitia a 19-a, cu un singur punct dupa 6 meciuri, golaveraj 2-9. Asadar, defensiva se descurca mai bine, insa atacul se gaseste la un nivel foarte jos.

Alaturi de Volendam, Eindhoven are cea mai slaba ofensiva din campionat. N-a reusit sa inscrie in ultimele 5 meciuri, incluzand aici si partida din Cupa, 0-2 la Go Ahead Eagles.

In sezonul trecut, Jong Ajax a castigat ambele dispute, 3-2, in deplasare, si 4-0, pe teren propriu. Nu-mi dau seama daca Eindhoven isi va reveni curand, insa este periculos sa mergi la Jong Ajax „acasa” cu forma asta. Gazdele au cinci victorii la rand pe propria arena si, intr-o zi buna, pot sa marcheze multe goluri fara sa se forteze prea mult. Jong Ajax ar trebui sa se impuna si o poate face si la handicap, daca Eindhoven nu se trezeste la timp.

Pont pariuri Kerber - Bertens