Valerenga - Lillestrom: Depasesc gazdele infrangerea dureroasa din runda anterioara?

Sambata este etapa in Eliteserien, de la ora 18:00, Valerenga ii tine piept lui Lillestrom, intr-o partida din runda cu numarul 12. Disputa are loc pe “Ulleval Stadion”.

Valerenga este intr-o situatie buna, obisnuita fiind ca in ultimele sezoane sa se lupte pentru un loc la mijlocul clasamentului, acum a obtinut rezultate bune, reusind sa se claseze pe locul 6, cu 18 puncte. Totusi, in runda anterioara a suferit o infrangere dureroasa, un 0-3 pe terenul celor de la Tromso, aratand din nou, daca era cazul, ca postura de echipa oaspete nu-i convine absolut deloc. Situatia se schimba putin atunci cand revine pe “Ulleval Stadion”. In cele cinci astfel de jocuri, Valerenga a izbutit sa-si treaca in cont doua victorii, alte doua remize, cat si o infrangere.

In tabara cealalta, Lillestrom vine dupa doua meciuri foarte grele, o infrangere la scor in fata celor de la Rosenborg, tot in deplasare, 0-3, cat si un rezultat de egalitate, un 1-1 cu Brann, intr-un meci disputat acasa, in runda anterioara. Chiar si intr-o asemenea situatia, aceasta ramane in lupta pentru evitarea retrogradarii, intrand in aceasta runda din pozitia de ocupanta a locului 11, cu tot atatea puncte, cu doar doua lungimi mai multe decat Bodo/Glimt, prima formatie flata sub linia rosie. Mai mult, prestatia “galben-negrilor” este una dezastruoasa in deplasare, cu o singura victorie din sase meciuri, incasand de doua ori mai multe goluri decat cele marcate.

Au trecut cinci ani si jumatate de la ultimul succes al celor de la Lillestrom pe “Ulleval Stadion”, iar daca este sa ne luam dupa situatia echipei din deplasarile acestui sezon, merg din nou pe un meci bun facut de Valerenga, echipa ce stie bine sa profite de eventualele greselile aparute in defensivele echipelor care o viziteaza. Una peste alta, nesiguranta din jocul lui Lillestrom sa vina la pachet cu o noua infrangere suferita de ea.

Pronosticuri Hoffenheim - Dortmund