Ponturi fotbal Sarpsborg – Start – Norvegia Tippeligaen


Ponturi fotbal Sarpsborg – Start – Norvegia Tippeligaen

Saprsborg – Start

Sursa foto: sa.no

Vineri, 29 iulie, la ora 20:00, Sarpsborg primeste vizita celor de la Start, intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 18 din Tippeligaen.

Sapsborg face un sezon peste asteptari, clasandu-se pe locul 6, cu  28 de puncte, la patru lungimi distanta de podium. In ultima etapa, Kristoffer Tokstad a marcat golul sau cu numarul 4 din acest sezon si a adus victoria cu numarul 8 a echipei sale din aceasta stagiune si a patra din ultimele cinci jocuri. Sarpsborg urmeaza sa joace din nou pe teren propriu, unde s-a descurcat admiral, obtinand 15 puncte din 24 posibile, nefiind invinsa de cinci meciuri. Mult mai important pentru Sarpsborg atunci cand evolueaza pe teren propriu este faptul ca a primit doua goluri, avand o defensiva solida.

Start ramane pe ultimul loc si dupa 17 etape, avand 7 puncte si -23 la golaveraj. Daca in urma cu doua etape a reusit sa smulga un egal de pe terenul celor de la Molde, in etapa anterioara au cedat din nou, 2-4 cu Valerenga, ajungand la 10 infrangeri in acest campionat. 14 goluri a inscris ofensiva celor de la Start in acest sezon, sase dintre ele in precedentele patru intalniri, cand s-a marcat de ambele parti, dar au smuls un singur punct. De altfel, Start este singura echipa din Tippeligaen cu 0 victorii.

Avand in vedere forma de moment, este evident ca Sarpsborg pleaca cu prima sansa. Faptul ca Start a facut egal in precedenta deplasare nu este atat de relevant, deoarece si Molde trece printr-o forma dezastruoasa. Ma astept ca Sarpsborg sa se apropie de rezultatul din tur, cand au castigat cu 4-1, avand de partea ei si avantajul terenului propriu.

Pronostic Sarpsborg – Start: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri, cota 1.41 la NetBet

Pronostic cota mare Sarpsborg – Start: scor corect 3-1, cota 10.50 la NetBet

Statistica luna iulie: 127W – 2D – 81L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Saprsborg – Start

Sarpsborg NetBet