Cum deschidem un cont la Netbet


 

Daca vrei sa ai parte de bonusuri exclusive la Netbet iti recomandam sa iti deschizi contul de pe ponturi-bune.ro/casedepariuri/netbet/ click pe link sau copy+paste in browser.

 

 

Acum suntem pe site-ul Netbet, putem incepe procesul de inregistrare dand click pe butonul cu verde din bara de sus.

 

 

Ne-a aparut formularul in care trebuie sa introducem datele personale cu care probabil deja sunteti familiarizati daca ati mai deschis un cont la alta agentie de pariuri online – nume, prenume, mail, cnp, etc. Aveti si un camp “Cod promotional” unde puteti introduce codul “PONT” si aveti un bonus exclusiv de bun venit, despre care vom vorbi putin mai jos. Dupa ce am completat datele dam click pe “Creeaza cont”. Puteti atasa si o copie cu buletinul, insa daca nu o aveti la indemana lasati asa, puteti confirma varsta mai tarziu.

 

 

Contul este acum activ, nu trebuie sa verificati adresa de mail. Pasul urmator este depozitul, aici mare atentie cand faceti depozitul daca folositi codul NETBET200 primiti 50% pana la 200 RON plus un booster ce poate ajunge la 250 RON sau codul PONT la care primiti 100% pana la 300 RON bonus.

 

 

Codul de oferta a fost activat, acum puteti face un depozit prin card, paysafecard, zebra, skrill, neteller sau transfer bancar, suma minima de depozit fiind de 20 RON.

 

 

Cum luam bonusul de bun venit la Netbet

  • daca folositi codul de promotie la depozit NETBET200 primiti 50% pana la 200 RON plus un booster ce poate ajunge la 250 RON fara a fi necesar un alt depozit. Pentru a primi booster-ul intra in sectiunea Promotii a site-ului Netbet si da click pe butonul .
  • daca folositi codul de promotie la depozit PONT primiti 100% pana la 300 RON. Inainte de a primi bonusul trebuie sa pariati depozitul initial o singura data pe o cota de 1.60 sau mai mare.