888 sport.ro – bonus de bun-venit la pariuri sportive


Despre 888

Fondată în 2008, casa de pariuri sportive online 8 8 8 sport este subsidiară a 888 Holdings plc, cu sediul în Gibraltar insa are birouri atat în Marea Britanie cat si in România, Antigua sau Israel. Bine-cunoscutul operator online internațional oferă servicii de pariere pe evenimente din foarte multe sporturi, cum ar fi fotbal, handbal, hockey, baschet, tenis, golf, box și multe altele.

Începând cu 1 septembrie 2016, 888 este licentiata in Romania pe o perioada de cel putin 10 ani și, tot începând cu aceeași dată, agenția oferă clienților noi un bonus pentru prima depunere fantastic: sută la sută în limita a 1.000 RON. Pentru a beneficia de bonusul de bun venit este necesar să nu fi avut niciodată un cont 888. Aviz jucatorilor de poker online cu state vechi, 888poker fiind o locatie predilecta pentru jucatorii romani in anii in care legislatia era gri in tara noastra.

Ce trebuie să fac pentru a beneficia de bonusul de bun venit?

Primul pas este, în mod evident, înregistrarea unui cont la 888sport. Imediat ce ai terminat procesul de înregistrare în timpul caruia ți se vor cere date personale, vei primi un mail din partea operatorului online, prin care vei fi rugat să îți verifici identitatea trimițând scanari sau fotografii ale anumitor documente personale. Ai grijă să treci corect  toate datele personale cerute și în special numărul de telefon, pentru a evita orice posibile neplaceri ulterioare.

Documentele solicitate in procesul de verificare sunt, in majoritatea cazurilor, doar doua: copia cartii de identitate si o factura de utilitati – nu mai veche de 3 luni. In anumite situatii este posibil sa iti fie cerute copii ale permisului de conducere, pasaport sau alte documente.

Pentru a fi acceptate scanarile sau fotografiile documentelor trebuie sa aiba o calitate decenta.

Vă sfătuim să vă verificați identitatea înainte de a efectua primul depozit deoarece clienții care nu fac acest lucru sunt eligibili pentru a primi un bonus de doar 800 RON față de maximul posibil, 1000 RON.

Dupa parerea celor mai multi jucatori, bonusul de bun venit este unul din principalele avantaje ale caselor de pariuri online, astfel că este bine să profiți la maxim de pe urma lui. Ce înseamnă asta ? În cazul în care îți permiți, este bine să obții valoarea maximă a bonusului de bun venit, adica cei 1000 RON, chiar daca rulajul necesar pentru a fi transformat in bani reali nu este tocmai usor de realizat. Totusi, exista foarte multi jucatori care, aplicand diverse strategii de pariere, au reusit sa faca un profit frumos de pe urma acestui bonus de prima depunere.

Depunerea minima difera in functie de metodele de plata, dupa cum urmeaza:

  1. Carduri de debit locale, Visa, Mastercard: 40 ron
  2. Skrill, Neteller: 40 ron
  3. Paysafecard: 25 ron
  4. Transfer bancar electronic: 400 ron

Deblocarea bonusului

În cazul în care depui suma maximă eligibilă, adică 1000 RON, vei primi încă 1.000 RON bonus din partea casei, în tranșe de câte 40 RON.

Dacă prima tranșă de 40 RON este creditata imediat ca bonus, celelate transe le vei primi sub forma de bonus in așteptare, urmând a fi transferate în cont de fiecare dată când ai rulat 400 RON (de 10 ori suma transei bonus). Rulajul bonusului trebuie facut in maxim 60 de zile, prin pariuri plasate la cote de minim 2.00.

Exemplu

  • Ai efectuat prima depunere in valoare de1000 RON ->  primesti instant 40 ron bonus plus 24 de bonusuri in asteptare a cate 40 RON
  • Ai rulat 400 RON -> ai deblocat prima transa din totalul de 40, adica bonusul de 40 RON instant -> primesti altul de 40 RON instant -> raman 23 de bonusuri in asteptare a cate 40 RON
  • La urmatorii 400 RON rulati se intampla acelasi lucru, ramanand evident 22 de bonusuri in asteptare
  • Deblocarea bonusului se termina odata ce vei reusi sa rulezi 10.000 RON, indiferent daca ai realizat in aceasta perioada profit sau pierdere.
  • Termenii si Conditiile acordarii pot fi schimbate in orice moment de catre operatorii online astfel ca este indicat sa verificati cu atentie toate detaliile inainte de a va hotara sa aplicati pentru un bonus.