Scotia vs Irlanda de Nord – amical–analiza si pronostic


Scotia vs Irlanda de Nord – amical – analiza si pronostic

Scotia vs Irlanda de Nord

Adversara noastra nu depune un efort prea mare in amicale

Duelul Scotia vs Irlanda de Nord va incepe miercuri, la ora 21:45, pe Hampden Park, din Glasgow.

Scotia se afla pe locul 3 in grupa de calificare la EURO2016, la egalitate de puncte cu Germania si Irlanda, ocupantele pozitiilor 2 si 4. In ultima partida amicala, scotienii au intalnit Anglia, o adversara care, in ultima vreme, nu mai este considerata una de speriat. Cu toate astea, englezii au invins cu 3-1, singurul gol al scotienilor fiind marcat de Andrew Robertson. A fost singura infrangere din precedentele 5 partide amicale ale Scotiei, celelalte adversare fiind SUA, Norvegia, Polonia si Nigeria. Din ultimele 7 meciuri amicale disputate in Scotia, care s-au intins pe parcursul a 6 ani, scotienii au obtinut 5 victorii, un rezultat de egalitate, suferind o infrangere, primind gol in doar 3 partide.

O’Neill nu se poate baza in duelul Scotia vs Irlanda de Nord pe Sammy Clingan, Shane Ferguson si Paul Paton.

Echipa probabila Scotia (4-2-3-1): Marshall/Gordon – A.Robertson, R.Martin, Hutton, Whittaker – Fletcher, Brown-J.Morrison, Maloney, Naismith – Rhodes

Irlanda de Nord, formatie care face parte din grupa Romaniei, a avut un start fulminant de preliminarii, cu 3 victorii din tot atatea posibile. Apoi au venit insa “tricolorii”, care au pus-o la punct. Se pare insa ca nord-irlandezii nu pun mare pret pe meciurile amicale, obtinand 6 remize, suferind nu mai putin de 12 infrangeri in precedentele 18 asemenea partide, reusind sa marcheze in doar 3 randuri. Printre adversari s-au numarat Malta, Cipru sau Albania. Gordon Strachan, selectionerul Irlandei de Nord, a afirmat ca inca nu stie echipa pe care o va introduce diseara in teren. Acesta precizeaza ca atat in partida de azi, cat si in cea cu Finlanda, doreste sa ruleze cat mai multi jucatori. La antrenamente, jucatorii nord-irlandezi pareau destul de motivati, avand in vedere ca doreau sa stea cat mai mult timp pe teren, pentru a exersa. Fundasul lui Manchester United, McNair, poate debuta diseara in tricoul Irlandei de Nord.

Ross McCormack este indisponibil in vederea duelului Scotia vs Irlanda de Nord, in vreme ce McGinn, Evans si Lafferty sunt incerti.

Echipa probabila Irlanda de Nord (4-3-2-1): Carroll – S.Ferguson, Evans, McAuley, McLaughlin – Brunt, Baird, McGinn–Norwood, S.Davis – Lafferty

Cea mai recenta intalnire directa a avut loc in 2011, intr-un turneu in care au participat 3 formatii din Marea Britanie, plus Irlanda. Atunci scotienii se impuneau cu 3-0. De altfel, nord-irlandezii nu au inscris in precedentele 4 confruntari.

Irlanda de Nord are de trecut un examen dificil duminica, pe teren propriu impotriva Finlandei, in vreme ce scotienii vor juca impotriva Gibraltarului. Credem, asadar, ca nord-irlandezii se vor conserva pentru acea partida, incercand sa experimenteze cat mai multe azi, dupa cum s-a exprimat si Strachan. In plus, ne indoim ca jocul acesta bun al nord-irlandezilor va continua la nesfarsit. Totodata, opinam ca oaspetii nu vor marca.

Pronostic Scotia vs Irlanda de Nord: Scotia castiga, la o cota de 1.7 la unibet

Pont pariuri cota mare Scotia vs Irlanda de Nord: Irlanda de Nord nu marcheaza, la o cota de 1.87 la unibet

Scris de Radu

Statistica martie: 25W – 15L

Vezi pe net acest duel: Scotia vs Irlanda de Nord live online