Ponturi Pariuri SUA vs Sf. Vincent si Grenadines - Calificari CM


Ponturi Pariuri SUA vs Sf. Vincent si Grenadines – Calificari CM

SUA vs Sf. Vincent si GrenadinesVineri noaptea, de la ora 02:10, pe „Busch Stadium” din St. Louis, americanii cauta sa inceapa cu dreptul preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.  SUA vs Sf. Vincent si Grenadines este un meci aflat la discretia gazdelor, iar noi pe biletul zilei doar vom ajusta handicapul.

SUA nu trece tocmai prin cea mai buna perioada a sa. Chiar si cu un antrenor valoros pe banca, neamtul Klinsmann, americanii vin dupa cea mai proasta prestatie la Gold Cup din ultimii 15 ani, locul patru, la un turneu chiar de ei gazduit. Astfel, au trebuit sa joace si un baraj cu Mexic pentru accesul la Cupa Confederatiilor, pierdut in prelungiri. Partea negativa pentru americani e ca nu se prea vede viitorul. Jucatorii vechi ce au evoluat in Europa se aproapie incet-incetisor de varsta „pensionarii”. Dempsey, 32 de ani, nici nu a fost convocat de Klinsmann pentru aceasta „dubla”, cu St. Vincent si Grenadines, vineri, si Trinidad & Tobago, marti. Surprinde totusi convocarea unui alt veteren, Gordon, 34 de ani, de la LA Galaxy.

St. Vincent si Grenadines ocupa locul 129 in clasamentul FIFA. Probabil nici voi nu cunoasteti mare lucru despre aceasta insula minunscula, insa un singur lucru va pot spune: nu au trecut niciodata in faza finala la vreo editie a preliminarilor. Au o populatie cat Tg-Jiul de exemplu, 100 000 de locuitori, si au fost prezenti la o singura editie de Gold Cup, in 1996.

Echipa probabila a SUA:

Howard – Besler, Johnson, Cameron, Ream – Bradley, Jones, Diskerud, Yedlin – Altidore, Wood

In precedentele preliminarii, americanii au tremurat in aceasta faza a competitiei pana in ultima etapa. Desigur ca, de aceasta data, vor dori sa-si asigure prezenta in grupa finala de sase cat mai devreme. Iar o victorie cat mai lejera cu Sf. Vincent si Grenadines este imperativa, tinand cont si de presiunile din jurul formatiei.

Pronostic SUA vs Sf. Vincent si Grenadines: SUA -3 HE, la o cota de 1,62 la Unibet

Articol scris de Paul: 14W – 5L

Oferta pariuri online si cote SUA vs Sf. Vincent si Grenadines

sua