Ponturi pariuri - Mexic vs Paraguay - Meci amical


Ponturi pariuri – Mexic vs Paraguay – Meci amical

Mexic vs Paraguay

Data: 01 aprilie 2015
Ora: 04:00

Dimineata primei zile de aprilie mai precis la ora 04:00 ne aduce o partida amicala foarte interesanta intre doua echipe sud-americane, selectionata Mexicului si cea a Paraguayului. Partida va avea loc la Kansas City pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Pe hartie, favorita porneste nationala Mexicului care vine dupa o victorie la limita scor 1:0 in fata Ecuadorului, gol inscris Chicharito Hernandez. Pe langa Chicarito, un jucator cu putine minute jucate la echipa de club, jucatorul lui Atletico Madrid, Raul Jimenez va avea sansa de a juca mai mult si a arata de ce este in stare.  Echipa Mexicului se pregateste pentru Cupa Americii de Sud din luna iunie dar competitia cu adevarat importanta pentru ei ramane Gold Cup, competitia pe care Mexicul trebuie sa o castige pentru a-si asigura un loc in playoff-ul Cupei Confederatiilor din 2017. Ne asteptam ca antrenorul mexicanilor, Herrera sa le ofere minute de joc si celor care nu au evoluat cu Ecuador.

Echipa probabila Mexic: Édgar Melitón Hernández, Diego Reyes, Julio César Domínguez, Osvaldo Alanís, Jorge Torres Nilo, Jesús Dueñas, Javier Güemez, Juan Carlos Medina, Jonathan dos Santos, Eduardo Herrera, and Raul Jiménez.

De partea cealalta selectionata Paraguayului se pregateste si ea pentru Cupa Americii de Sud si au inceput o reconstructie cu un nou antrenor, Ramon Diaz, dupa ratarea calificarii la Cupa Mondiala din 2014. Noul antrenor al Paraguayului a antrenat un an si in campionatul Mexicului (Liga MX) la Club America si a convocat si sapte jucatori ce cunosc si evolueaza in campionatul mexican. Printre ei se afla si veteranul Roque Santa Cruz actual jucator la Cruz Azul si fost printre altele la Manchester City sau Malaga.

Echipa probabila Paraguay: Justo Villar, Paulo da Silva, Marco Caceres, Pablo Aguilar, Miguel Samudio, Osmar Molinas, Victor Caceres, Richard Ortiz, Edgar Benitez, Lucas Barrios, and Raul Bobadilla.

Cele doua formatii s-au intalnit in istorie de 11 ori, Mexicul iesind invingatoare de 5 ori, Paraguayul de 2 ori iar 4 partide s-au incheiat la egalitate. Avand in vedere ca selectionata Paraguayului a marcat in 7 din ultimele 10 meciuri in deplasare tind sa cred ca vom avea un meci deschis si spectaculos.

Pronostic Mexic vs Paraguay: 1 solist @ 1.95 Unibet.

Pronostic cota mare Mexic vs Paraguay: Over 2.5 @ 2.38 Unibet.

scris de Stefan

Vezi pe net acest duel: Parma FC vs Chievo Verona live online