Ponturi pariuri Ecuador vs Uruguay - Preliminarii CM


Ponturi pariuri Ecuador vs Uruguay – Preliminarii CM

Ecuador vs Uruguay

Defensive perfecte ale celor doua

Joi, incepand cu ora 23:00, vom avea duelul Ecuador vs Uruguay, contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din zona Americii de Sud. In momentul de fata cele doua sunt cele mai in forma echipe de pe acest continent si de aceea vom plasa meciul pe biletul zilei.

Ecuador a obtinut maximum de puncte din cele doua meciuri ale preliminariilor. Atat in prima, cat si in a doua etapa, aceasta s-a impus cu 2-0, adversare fiind Argentina si Bolivia. Toate cele 4 goluri au venit in ultimele 10 minute de joc, autorii lor fiind Erazo, Bolanos si Caicedo de doua ori. In niciuna din precedentele 9 partide din Ecuador in preliminariile Campionatului Mondial din America de Sud oaspetii nu au plecat victoriosi, gazdele castigand de 8 ori, inregistrandu-se un rezultat de egalitate. Selectionerul Quinteros nu isi face prea mari probleme in privinta absentelor, cel putin la nivel declarativ, specificand ca exista inlocuitori pe masura.

Atat Antonio Valencia, cat si Enner Valencia sunt accidentati, cei doi neputand juca in duelul Ecuador vs Uruguay.

Uruguay are si ea un parcurs perfect in aceste preliminarii, pana acum inscriind 5 goluri, reusind sa nu primeasca niciunul. In prima runda aceasta a invins-o in deplasare pe Bolivia cu 2-0, marcatori fiind Caceres si Godin. In etapa a doua uruguayenii au trecut pe teren propriu de Columbia cu 3-0, autorii golurilor fiind Godin, Rolan si Abel Hernandez. Uruguayenii au 6 victorii si o infrangere in precedentele 7 meciuri de pe teren strain din preliminariile Campionatului Mondial, in ultimele 8 deplasari din aceasta competitie obtinand 3 victorii, suferind 5 infrangeri. Oscar Tabarez asigura ca echipa este pregatita atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere mental, avand in vedere altitudinea ridicata din Quito.

Jose Gimenez, de la Atletico Madrid, va absenta la oaspeti in duelul Ecuador vs Uruguay, in vreme ce Christian Stuani si Martin Caceres reprezinta incertitudini.

In sectiunea „biletul zilei” veti gasi si alte pronosticuri din fotbal

Ultima intalnire directa s-a inregistrat in preliminariile Campionatului Mondial din 2014, cand Ecuador se impunea pe teren propriu cu 1-0, dupa golul marcat de Montero la finele primei jumatati de ora. A fost singura victorie a ecuadorienilor din precedentele 10 intalniri directe, indiferent de gazda. In 5 din ultimele 6 au fost marcate mai putin de 3 goluri.

In aceste doua runde defensivele celor doua au fost impenetrabile. Asta, impreuna cu istoricul intalnirilor directe, dar si cu ultimele rezultate din aceasta competitie de pe teren propriu, respectiv din deplasare ale celor doua echipe, ne determina sa plasam pe biletul zilei faptul ca vom vedea putine goluri. O alternativa pe biletul zilei ar fi aceea ca nu vor inscrie ambele.

Pronostic Ecuador vs Uruguay: sub 2.5 goluri, la o cota de 1.53 la unibet

Pont secundar Ecuador vs Uruguay: nu inscriu ambele, la o cota de 1.61 la unibet

Scris de Radu

Ponturi noiembrie: 13W – 0V – 7L

 Oferta pariuri online si cote Ecuador vs Uruguay

Ecuador vs Uruguay