Ponturi Pariuri Chile (F) - Uruguay (F) - Copa America


Este asteptata victoria fetelor din Chile

Marti noaptea, de la ora 01:00, avem partida Chile (F) – Uruguay (F), din grupa A de la Copa America. Trei puncte lejere pentru echipa gazda, nu?

Chile (F) este gazda acestei editii de Copa America, o nationala ce n-a fost la niciun Campionat Mondial pana acum. Iar cea mai buna performanta la un turneu continental a venit in 1991, cand a fost vicecampioana. Pana acum, in grupa A, Chile a inregistrat doua remize, 1-1, atat cu Paraguay, cat si contra Columbiei. Interesant este ca a fost condusa de fiecare data, dar publicul a contribuit decisiv la aceste intoarceri.

Cu jucatoare destul de micute, dar tehnice, Chile reprezinta un pericol pe faza de constructie. De asemenea, verticalizeaza foarte usor.

Uruguay (F) n-a fost nici ea la un turneu de Campionat Mondial, iar cel mai bun rezultat la Copa America il reprezinta locul 3 de la editia din 2006. Un aspect de luat in seama este ca, acolo, in faza grupelor, Uruguay a batut Chile, 2-1. Prestatia de la aceasta competitie nu este insa una de memorat – 0-7 contra Columbiei si 1-1 cu Peru. Aceasta remiza practic a insemnat faptul ca Uruguay a cedat orice sansa sa treaca mai departe de faza grupelor.

Surprinsa de mingile din spatele fundaselor, Uruguay este genul de echipa care poate sa primeasca multe, dar este capabila si de o surpriza.

Cum Chile a trecut de meciurile mai grele, cele doua partide ramase ar trebui sa insemna sase puncte si, implicit, calificarea in urmatoarea faza a competitiei. Dar pentru siguranta, n-ar strica nici sa incerce sa dea cat mai multe goluri cu Uruguay. Cu un public fenomenal in spate, sunt sigur ca natioanala gazda nu se va opri daca va avea ocazia sa faca scor. Asa ca putem sa mizam lejer pe un over.

Pronostic Chile (F) – Uruguay (F): peste 3,5 goluri

Cota 2.15 la Betano

Pronostic cota mare Chile (F) – Uruguay (F): –

Cota xx la Betano

Articol scris de Paul: 15W – 11L

Oferta pariuri online si cote Chile (F) – Uruguay (F)