Ponturi pariuri - Bolivia vs Venezuela - Calificari Cupa Mondiala


Ponturi pariuri – Bolivia vs Venezuela – Calificari Cupa Mondiala

Bolivia vs Venezuela

Bolivia porneste ca favorita in aceasta partida deoarece evolueaza pe teren propriu in La Paz, un teren pe care au reusit sa invinga echipe mult mai puternice ca Venezuela, deoarece acest teren se afla la o altitudine considerabila si jucatorilor adversi le este foarte greu sa se adapteze si sa evolueze la potential maxim. Insa in aceste calificari se pare ca altitudinea mare nu le prieste deoarece au obtinut doar 3 egaluri consecutive si au fost invinsi pe teren propriu de Uruguay cu 0-2. Cu acelasi rezultat au pierdut in deplasare la Ecuador. Cu jumatate de an in urma Bolivia a reusit sa se califice pana in optimi la Copa America unde au fost eliminati de Peru, ceea ce a nu a fost indeajuns pentru ca antrenorul Soria sa continue la echipa. In locul sa a fost adus in august antrenorul Baldivieso. De cand a venit acest Bolivia a suferit 5 infrangeri consecutive in toate competitiile. Pentru aceasta partida portarul Quinonez, fundasul Raldes si atacantii Pedriel si Moreno vor absenta din cauza unor accidentari, in timp ce Zampiery si Hurtado sunt incerti.

Echipa probabila ( 4-1-4-1 ) : Vaca – Morales, Zenteno, Marteli, Flores – Smedberg-Dalence, Chumacero, Bejarano, Campos – Duk

Venezuela a avut evolutii bune la Copa America, insa nu a reusit sa iasa dintr-o grupa extrem de dificila. Cu toate acestea Venezuela a produs surpriza cupei reusind sa invinga chiar in prima etapa pe Columbia, insa mai apoi a suferit infrangeri cu Brazilia si Peru. In aceste calificari au fost invinsi de Paraguay pe teren propriu cu 0-1 si au suferit o infrangere cu Brazilia in deplasare scor 3-1. Antrenorului Sanvicente i se acorda in continuare incredere deplina, care isi cunoaste foarte bine jucatorii, echipa fiind practic aceeasi de mai mult timp, doar mijlocaul Aranga retragandu-se de la nationala. Pentru aceasta partida vor absenta mijlocasul Guerra si atacantul Aristeguieta. Toate sperantele echipei stau in acest moment in atacantul ce evolueaza in Premier League la WBA, Rondon.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Baroja – Rosales, Vizcarrondo, Amorebieta, Cichero – Rincon, Seijas – Vargas, Santos, Murillo – Rondon

Ambele echipe au suferit infrangeri in primele 2 partide din aceste calificari, astfel ca ambele vor cauta sa obtina prima victorie. Ne asteptam la un meci echilibrat in care ambele echipe vor avea sanse de a inscrie, dovada fiind si ultimele partide directe dintre cele doua. Voi miza pe biletul zilei pe faptul ca ambele echipe vor reusi sa marcheze.

Pronostic Bolivia vs Venezuela : ambele echipe sa marcheze, la o cota de 2 la Unibet

Pont pariuri cota mare Bolivia vs Venezuela : peste 2,5 goluri, la o cota de 2,20 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Noiembrie : 7W – 2L

Oferta pariuri online si cote Bolivia vs Venezuela – Unibet

Capture