Ponturi pariuri - Argentina vs Ecuador - Meci amical


Ponturi pariuri – Argentina vs Ecuador – Meci amical

Argentina vs Ecuador

Data: 01 Aprilie 2015
Ora: 02:30
Amical la miezul noptii intre doua tabere sud-americane!

In noapte de marti spre miercuri, incepand cu ora 02:30, va avea loc partida amicala dintre selectionata Argentinei si cea din Ecuador. E limpede cine porneste cu prima sansa, argentinienii fiind favoriti atat la pariuri, cat si pe hartie, cu majoritatea argumentelor de partea lor. Pentru vice-campioana mondiala acesta este abia al doilea meci din 2015 dupa cel jucat in urma cu trei zile cand s-a impus cu 2-0 in Salvador dupa un meci destul de dificil. Autogolul lui Renderos le-a adus avantajul, dupa care, in ultimele minute Mancuello a stabilit scorul final. Au trecut aproape trei ani si jumatate de la ultima infrangere a Argentinei pe teren propriu, scor 0-1 contra Mexicului in Octombrie 2011. De precizat ca Argentina este pe locul doi in clasamentul FIFA dupa ‘update-ul’ din 15 Martie.

Echipa probabila Argentina: Romero, Garay, Zabaleta, Otamendi, Rojo, Biglia, Angel Di Maria, Mascherano, Higuain, Aguero, Messi

Olanda vs Spania reprezinta atractia serii de astazi! 

De partea cealalta, selectionata din Ecuador a inregistrat de asemenea un singur meci de la inceputul acestui an, acum doua zile in fata Mexicului, pierzand cu scorul de 0-1 in deplasare. De altlfel, deplasarile nu reprezinta tocmai punctul forte al oaspetilor reusind o singura victorie in ultimele noua partide in afara propriilor granite. E bine de stiut ca Ecuador nu s-a impus niciodata pe terenul Argentinei, in conditiile in care prima intalnire directa a avut loc in 1941, iar de atunci cele doua s-au duelat in nenumarate randuri, fie ca vorbim de meciuri amicale sau de calificari. Daca Argentina ocupa locul secund, trebui spus faptul ca Ecuador este pe locul 29 in clasamentul FIFA.

Echipa probabila Ecuador: Dominguez, Ayovi, Paredes, Erazo, Achilier, Valencia, Noboa, Montero, Ibarra, Caicedo, Valencia

Recent cele doua tabere s-au intalnit de doua ori in 2013, ambele partide jucate in Ecuador si ambele terminate la egalitate, scor 1-1 in calificarile pentru CM 2014 si 0-0 intr-un joc de pregatire. Asa cum deja am spus, Ecuador n-a castigat niciodata pe terenul Argentinei in 74 de ani de dueluri.

Pronostic Argentina vs Ecuador: 1 solist @ 1.50 la Unibet

Pont pariuri cota mare Argentina vs Ecuador: Sub 2.5 goluri @ 1.90 la Unibet

Scris de Adi
Ponturi 2014: 73W – 6V – 47L
Ponturi Ianuarie: 17W – 2V – 10L
Ponturi Februarie: 12W – 3V – 4L
Ponturi Martie: 25W – 2V – 6L

Vezi pe net acest duel: Argentina vs Ecuador live online