Moldova - San Marino. Ponturi pariuri și cote

Vineri, de la ora 21:45, pe Stadionul Zimbru din Chisinau, avem disputa Moldova - San Marino, din Liga Natiunilor. Oaspetii au o serie lunga de infrangeri, asa ca nu cred ca pot scapa de alta si dupa acest duel.
moldova san marino

Moldova n-a mai avut o perioada buna in fotbal de pe vremea cand selectioner era Gabi Balint. De altfel, ultima victorie intr-un meci oficial dateaza de acum 5 ani, un succes de senzatie, un 5-2 in Muntenegru. In grupa aceea pentru Mondial, Moldova obtinea 11 puncte, din trei victorii si doua remize. Acum, moldovenii au pierdut 8 dintre ultimele 11 meciuri, oficiale sau amicale.

Dupa o infrangere uluitoare in Luxemburg, 0-4, Moldova s-a mai „scos” putin, cu o remiza „alba”, acasa, contra celor din Belarus. Trebuie spus ca-n acest interval de 11 partide, in care Moldova a scos doar trei remize, vecina noastra a reusit sa marcheze un singur gol.

„San Marino este o echipă care ne va da bătăi de cap. Filosofia acestei echipe este miza pe contraatac. Sper că vom putea sparge această apărare formată din zece jucători", a spus Alexandru Spiridon, selectionerul Moldovei.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

San Marino este „cenusereasa” acestei grupe si probabil cea mai slaba nationala din Europa. In intreaga sa istorie, din 1990 incoace, are doar patru remize si o victorie, succes care a venit intr-o partida amicala cu Liechtenstein, 1-0, in 2004. In preliminarii, adica meciuri oficiale, San Marino are 3 remize, ultima venind chiar „recent”, in 2014, un 0-0, acasa, cu Estonia.

Din 2014 incoace, San Marino a reusit sa inscrie in doar 3 meciuri. Sigur, am puteam continua la nesfarsit aproape cu recordurile negative, insa cred ca intelegeti idea. Are un singur jucator profesionist, si acela este portarul, legitimat la Novara, in Serie B. A pierdut ambele meciuri de pana acum din grupa, logic, 0-5 in Belarus si 0-3, acasa, cu Luxemburg.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Moldova – San Marino

Iar Spiridon are dreptate, Moldova nu va avea misiune usoara sa sparga aceasta aparare a celor din San Marino. I-am urmarit pe cei din San Marino in disputa cu Belarus si tactica de joc chiar asa arata – cati mai multi oameni in propriul careu. Respingerile nu sunt niciodata convingatoare, totusi. Interesant este ca-n ultimele 5 meciuri ale oaspetilor, s-au dat de fiecare data macar 10 cornere. Pe loviturile de colt vom paria si in aceasta disputa pentru ca, indiferent de scor, se va juca la o singura poarta.

Pronosticuri Milwaukee Bucks - New York Knicks