Japonia - Panama. Ponturi pariuri și cote

Vineri, de la ora 13:35, pe "Denka Big Swan Stadium" din Niigata, avem partida amicala Japonia - Panama. Oaspetii au cinci infrangeri la rand. Sa piarda si acest duel?
japonia panama

Japonia a fost foarte aproape sa faca un Mondial memorabil. Mai intalnit, niponii au trecut de o grupa din care nu-i vedeam capabili sa acceada, cu Polonia, Senegal si Columbia. Apoi, Japonia a condus cu 2-0 pe Belgia in „optimi”, cu 21 de minute ramase de jucat. Avea sa piarda cu 2-3 la ultima faza a disputei. Federatia a schimbat si antrenorul dupa turneul final, pe banca Japoniei venind Hajime Moriyasu.

Acesta a apucat un singur meci pana acum, un 3-0, pe teren propriu, cu Costa Rica. Sasaki, Minamino si Ito au fost marcatorii. Evident, tehnicianul asiatic va miza pe jucatori mai putin cunoscuti, majoritatea din competitia interna. Astfel, Kagawa, Okazaki, Inui sau Muto nu vor juca impotriva celor din Panama.

Echipa probabila: Masaaki Higashiguchi, Tomoaki Makino, Wataru Endo, Genta Miura, Sei Muroya, Sho Sasaki, Toshihiro Aoyama, Takumi Minamino, Shoya Nakajima, Ritsu Doan, Yuya Osako

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Panama a fost prezenta in vara la primul Campionat Mondial din istorie. Din pacate, panamezii s-au cam facut de ras, incasand 11 goluri in 3 partide. Totusi, trebuie sa privim si partea buna – au reusit sa marcheze de doua ori. Dupa turneul final, pentru Panama a urmat un amical cu Venezuela, pierdut cu 2-0. Baietii lui Gary Stempel au ajuns astfel la cinci infrangeri la rand.

Iar ofensiva nu merge deloc. Panama a inscris in doar 3 partide dintre ultimele 10 jucate. Poate de aceea a fost selectionat atacantul lui The Strongest, Blackburn. Acesta a facut senzatie in actualul sezon din Bolivia. Torres si Blackburn pot alcatui o pereche ofensiva foarte periculoasa pentru Japonia.

Echipa probabila: Luis Mejía, Harold Cummings, Fidel Escobar, Michael Murillo, Francisco Palacios, Aníbal Godoy, Miguel Camargo, José Luis Rodríguez, Cristian Jesús Martínez, Gabriel Torres, Rolando Blackburn

Ponturi pariuri și pronostic analizat Japonia – Panama

Chiar daca este o partida amicala, ambele formatii vor fi la capacitate aproape maxima. Asta deoarece jucatorii niponi nu sunt neaparat cei obisnuiti cu nationala si vor incerca sa demonstreze ca merita aceasta sansa. Dincolo, avem cateva reveniri la nationala, iar seria aceasta de infrangeri trebuie sa se termine cat mai repede pentru panamezi. Nu sunt sigur ca se va intampla vineri, dar cred ca vom vedea un meci destul de placut. Si poate oaspetii chiar pot sa inscrie.

Pont pariuri Kerber - Bertens