Arabia Saudita - Brazilia. Ponturi pariuri și cote

Vineri, de la ora 20:45, pe "King Saud University Stadium" din Riyadh, avem partida amicala Arabia Saudita - Brazilia. Va miza Tite pe toate vedetele pe care le are la dispozitie?
arabia saudita brazilia

Arabia Saudita a participat la Mondialul din Rusia, insa fara prea mare succes. Totusi, elevii lui Pizzi au obtinut o victorie in grupe, cu Egipt, scor 2-1. Era insa ultima disputa din grupa, dupa esecuri cu Rusia, 0-5, si cu Uruguay, 0-1. Fata de alte editii de turneu final, Arabia Saudita a aratat mai bine, in sensul ca n-a „bubuit” baloane in fata. Prezenta unui tehnician strain s-a vazut, chiar daca arabii au avut nevoie sa intalneasca un adversar de acelasi calibru pentru a realiza ceva.

A mai jucat un meci amical dupa turneul final din Rusia, un 2-2, acasa, cu Bolivia. Asta desi gazdele au avut 2-0 inca din minutul 11.

Echipa probabila: Al-Owais – Al-Harbi, Al-Shahrani, Al-Breik, Hawsawi – Bahebri, Al-Dawsari, Al-Shehri, Al-Muwallad – Al-Sahlawi – Assiri

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Brazilia l-a pastrat pe Tite pe banca desi sud-americanii n-au trecut de sferturile de finala la Mondialul din Rusia. Insa pana la acel duel cu Belgia, Brazilia aratase chiar foarte bine. Sa nu uitam ratarea lui Renato Augusto din ultimele minute, care putea sa schimbe soarta partidei. Dupa turneul final, brazilienii au mai jucat doua amicale, ambele castigate fara sa primeasca gol – 2-0 cu SUA si 5-0 contra celor din El Salvador.

Sunt multe nume noi pe care Tite vrea sa le incerce la prima reprezentativa. Printre ele, Arthur si Malcom, de la Barcelona, sau Wallace de la Hannover. Willian, Marcelo, Fernandinho sau Paulinho absenteaza, dar lotul deplasat de Brazilia in Arabia Saudita nu arata rau deloc.

Echipa probabila: Ederson – Alex Sandro, Pablo, Marquinhos, Fabinho – Renato Augusto, Casemiro, Fred – Neymar, Gabriel Jesus, Coutinho

Ponturi pariuri și pronostic analizat Arabia Saudita – Brazilia

Faptul ca Brazilia a castigat ultimele doua partide amicale la 0 n-ar trebui sa ne surprinda. Sud-americanii au fost mereu siguri in defensiva in partidele „test” de cand Tite a venit pe banca. Faptul ca Neymar va fi folosit vine ca o binecuvantare, dar si ca un blestem pentru arabi. Starul lui PSG este intr-o forma buna si intotdeauna se dedica la nationala. Faptul ca sunt multe numei noi in lotul oaspetilor din nou nu reprezinta o veste buna pentru elevii lui Pizzi. Brazilia ar trebui sa domine aceasta disputa si sa invinga la handicap.

Pont Pariuri Shapovalov - Cilic