Anglia vs Croatia–Play-off CE U21–analiza si pronostic


Anglia vs Croatia–Play-off CE U21–analiza si pronostic

anglia-u21-croatia-u21

Gazdele pornesc mari favorite

Dolcesport 1 va transmite vineri, incepand cu ora 20:45, turul play-offului dintre reprezentativele de tineret ale Angliei si Croatiei.

Anglia nu a ratat ultimele 4 editii ale acestei competitii. Daca in 2007 patrundea in semifinale, iar doi ani mai tarziu in finala, in 2011 si 2013 nu a reusit sa treaca de faza grupelor. Observam, asadar, o scadere a performantelor Angliei de la generatie la generatie, lucru care nu poate fi benefic pentru nationala mare. Promitator suna insa faptul ca formatia condusa de Gareth Southgate, care a venit pe banca la inceputul campaniei, a acumulat 28 puncte din cele 10 partide ale grupei 1. Singurele puncte pierdute au fost inregistrate anul trecut, in deplasarea contra Finlandei. A fost unul dintre cele doar doua goluri primite de Anglia in grupa, formatia marcand de 31 ori. Nathan Redmond, mijlocasul ceor de la Norwich, afirma ca aceste doua meciuri vor fi unele grele, Croatia avand niste jucatori foarte buni, insa crede ca echipa sa este superioara. Acesta admite, totodata, ca este o placere sa se uite la jocul Croatiei, stilul lor de joc fiind placut ochiului. La antrenamente s-a observat ca jucatorii lui Tottenham, Kane, Pritchard si Dier sunt redutabili la loviturile libere. Sigur, altfel vor sta lucrurile in meciul propriu-zis, cand nu vor mai fi jaloane, insa acest lucru le va da, cu siguranta, fiori croatilor.

casino-sb
Croatia nu s-a calificat la ultimele cinci Campionate Europene si nici acum nu are sanse prea mari de a o face. Dar, cum totul se reduce la doua meciuri, nu poti sti niciodata. In grupa de calificare, elevii lui Nenad Gracan au terminat pe primul loc, la egalitate de puncte cu Ucraina. Ultima oara croatii s-au calificat in play-off in 2010. Nici atunci nu au avut prea mult noroc, intalnind Spania. Ibericii au castigat cu scorul general de 5-1.

Spaniolul Estrada Fernandez este centralul acestei partide. El a mai arbitrat doua partide in preliminariile CE 2015, acordand 7, respectiv 3 cartonase galbene. Ibericul a fost la centru si in doua jocuri de Europa League in acest sezon, in fiecare dintre cele doua aratand 7 avertismente.

Sigur, Anglia nu a avut o grupa grea, dar faptul ca a reusit sa se concentreze la fiecare joc, mai ales in acest an, precum si ofensiva, dar mai ales defensiva avuta in grupe ne face sa fim siguri ca va obtine victoria. In ceea ce priveste  formatia croata, aceasta a pierdut cu 0-6 in deplasare cu Spania, actuala campioana europeana. Avand in vedere ca Anglia se afla la un nivel apropiat, putem spune, fara teama de a gresi, faptul ca oaspetii nu vor avea nicio sansa maine. Totodata, suntem de parere ca “tinerii lei” vor inscrie in fiecare repriza.

Pronostic Anglia vs Croatia: Anglia (-1), la o cota de 1.96 la unibet

Pont secundar Anglia vs Croatia: Anglia inscrie in ambele reprize, la o cota de 2.38 la unibet

Scris de Radu

Ponturi octombrie: 12W – 13L (-32.5)