Tunisia - Turcia: Lucescu&Co. tintesc a doua victorie consecutiva in descurs de cateva zile

Vineri seara, de la ora 21:15, pe “Stade de Geneve” are loc confruntarea dintre Tunisia si Turcia, duel ce are ca scop pregatirea africanilor pentru Cupa Mondiala, competitie ce bate la usa.

Tunisia si-a inceput spectaculos pregatirea pentru Cupa Mondiala, reusind ca in urma cu doar cateva zile, sa obtina o remiza spectaculoasa in compania campioanei europene, Portugalia. Fara Cristiano Ronaldo in lot, nationala lusitana a remizat la 2, golurile africanilor fiind inscrise de Badri si Ben Youyssef. partea buna este ca va continua forma buna, acesta meciul consecutiv cu numarul opt, in care Tunisia nu pierde, aici incluzand mecirui atat de pregatire, cat si o parte de la calificarile pentru Cupa Mondial, unde, a terminat pe prima pozitie in Grupa A, cu 14 puncte, devansand-o cu un punct pe Republica Democrata Congo. Din nefericire pentru tehnicianul nationalei africane, golgheterul Youssef Msakni nu va putea juca, el fiind accidentat pentru turneul final.

Turcia isi depune candidatura pentru editia urmatoare a turneului final, fie Campionatul European sau Mondial si pentru asta, Mircea Lucescu incearca inca de pe acum sa faca cea mai buna echipa posibila, c eea ce se pare ca incepe sa prinda contur. Ideile experimentatului tehnician roman au prins la jucatorii turci, iar in 2018, acestia fiind neinvinsi. Dupa trei partide de pregatire, Turcia a reusit sa treaca cu 1-0 de Irlanda si 2-1 de Iran, intr-un meci disputat in urma cu doar cateva zile, insa, a si remizat spectaculos cu Muntenegru, 2-2, intr-un meci in care a avut statut de echipa oaspete, asa cum este cazul si acum.

Este pentru prima oara cand cele doua nationale vor sta fata in fata, poate acesta este si motivul pentru care agentiile de pariuri il considera un meci mai mult decat echilibrat. Pe de alta parte, cele doua nu s-au aratat dispuse sa riste mult, insa, ambele au aratat bine in ultimele confruntari de pregatire, nefiind invinse in 2018, acesta fiind motivul pentru care ma astept sa vad un joc mult mai bun, ofensiv, care, sa aduca dupa sine cel putin doua modificari de scor si ambele sa apartina turcilor. Cred ca Tunisia nu va evolua la adevarata sa capacitate, avand in vedere turneul important ce sta sa inceapa si nu-si permit sa mai riste vreo accidentare.

Pronosticuri Rijeka - Sarpsborg