SUA - Bolivia: Americanii sunt neinvinsi cu Dave Sarachan pe banca

Marti seara, de la ora 01:30, pe “Talen Energy Stadium” se va juca amicalul dintre SUA si Bolivia, confruntare ce urmeaza sa aiba loc la Chester.
SUA

Statele Unite ale Americii sunt nevoita sa inceapa o campanie de la zero, deoarece s-a ratat calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din acest an, dupa ce a incheiat in spatele unor nationale, pe care, valoric vorbind, trebuia sa le depaseasca inca de la cabine. Nu a mers deloc cum si-au propus, iar acum Dave Sarachan are ca scop sa duca echipa spre cele mai inalte obiective. Cu acesta pe banca, venit in locul lui Bruce Arena, SUA a disputat trei meciuri de pregatire, confruntari in care nu a pierdut, desi a jucat cu Portugalia (1-1), Bosnia&Herzegovina (0-0), cat si impotriva nationalei din Paraguay (1-0).

Bolivia a fost penultima in calificarea Americii de Sud pentru Campionatul Mondial, reusind incurce datele problemei, cu o victorie in disputa cu Chile, acela fiind singurul succes din ultimele sase meciuri oficiale sau de pregatire. De asemenea, conform calendarului FIFA, bolivienii au disputat si ei doua meciuri de pregatire in acest an, insa, au facut 1-1 cu nationala Curacao, iar in cel mai recent duel, jucat tot in fata acestei echipe, au pierdut cu 0-1, ceea ce arata cat se poate de clar nivelul la care evolueaza. Pe de alta parte, in ultimii trei ani, Bolivia a castigat o singura data in deplasare, postura in care s-a bucurat ca urmare a disputei cu Nicaragua, meci terminat 1-0, in urma cu aproape un an.

De doua ori adversare pana acum, SUA si Bolivia si-au impartit victoriile, de fiecare data cand au jucat in postura de echipa gazda. De asemenea, una peste alta, americanii au un lot mai bun, iar statutul de gazda pe care urmeaza sa-l aiba, trebuie sa-si spuna cuvantul. Un alt plus este numirea lui Dave Sarachan, alaturi de care au venit rezultate bune.

Pronosticuri Hoffenheim - Dortmund