Ponturi pariuri Rusia vs Portugalia - Amical


Ponturi pariuri Rusia vs Portugalia – Amical

Rusia vs Portugalia

Rusii se descurca destul de bine in amicale

In afara celor doua partide din play-offul Campionatului European, duelul amical Rusia vs Portugalia pare singurul care merita sa fie pe biletul zilei. Acesta va incepe sambata, la ora 16:00, fiind desfasurat pe stadionul Kuban.

Rusia va incepe, odata cu meciul de sambata, pregatirile pentru Campionatul European de vara viitoare. Nationala mai are doua amicale pana atunci, adversari fiind Croatia si Franta. Rusii au un parcurs impresionant in amicale, obtinand 11 victorii si 11 remize in precedentele 22 astfel de meciuri. Cele mai puternice adversare au fost Brazilia, Italia si Uruguay. Andrei Semyonov asigura ca Rusia va lua in serios meciurile cu Portugalia si Croatia. Lui Leonid Slutsky pare insa sa-i surada ideea de a face experimente in acest joc.

Vasili Berezutski si Shatov vor lipsi in duelul Rusia vs Portugalia din cauza accidentarilor.

Portugalia a castigat lejer grupa de calificare la CE 2016, avand un parcurs aproape perfect. In ultimul amical insa, lusitanii au fost invinsi pe teren propriu de francezi cu 0-1, gol primit in ultimele 5 minute de joc. De altfel, in 3 din ultimele 4 amicale ale portughezilor a fost marcat cate un gol. Peste 3 zile lusitanii vor avea inca un amical „tare”, adversara fiindu-i Luxemburg. Fernando Santos a lasat acasa multi dintre jucatorii de baza, dorind sa-i vada la lucru pe cei tineri.

Cristiano Ronaldo nu a fost convocat de Fernando Santos pentru duelul Rusia vs Portugalia. Moutinho si Andre Gomes s-au accidentat la antrenamente.

El Salvador va incerca sa-i incurce pe mexicani in preliminariile CM

Cele doua s-au mai intalnit in preliminariile CM 2014. Atunci fiecare invingea cu 1-0 pe teren propriu. Ambele reusite erau marcate in primele 10 minute. De altfel, in 4 din precedentele 5 intalniri directe au fost inscrise maxim doua goluri.

Ultimele rezultate, dar si istoricul intalnirilor directe ne determina ca pe biletul zilei sa plasam faptul ca vor fi marcate putine goluri in duelul Rusia vs Portugalia. Sigur, avand in vedere ca este vorba despre un meci amical, orice se poate intampla, insa, in astfel de partide statistica joaca un rol extrem de important in alegerea pronosticului. Iar aceasta ne spune ca au fost marcate maxim doua goluri in 5 din precedentele 8 amicale ale Rusiei, dar si in ultimele 4 meciuri test ale Portugaliei. O alternativa pe biletul zilei ar fi cea conform careia rusii vor inscrie primii.

Pronostic Rusia vs Portugalia: sub 2.5 goluri, la o cota de 1.54 la unibet

Pont secundar Rusia vs Portugalia: Rusia inscrie prima, la o cota de 1.66 la unibet

Scris de Radu

Ponturi noiembrie: 14W – 0V – 9L

 Oferta pariuri online si cote Rusia vs Portugalia

Rusia vs Portugalia