Peru - Scotia: Europenii se bazeaza pe o echipa experimentala

Miercuri dimineata, de la ora 04:00, la Lima, pe “Estadio Nacional de Lima”, are loc disputa dintre Peru si Scotia, o partida de verificare, inainte ca gazdele sa plece la Campionatul Mondial de Fotbal.

Peru este nationala cotata cu prima sansa la agentiile de pariuri, dar lucrurile nu sunt deloc atat de simple, deoarece nu intalneste deloc o nationala fara obisnuinta jocurilor cu miza. Pe de alta parte, avantajul faptului ca se joaca dupa ora locala si asta inseamna ca fusul orar al europenilor sa fie dat peste cap, ma astept sa conteze. Calificata la Campionatul Mondial de Fotbal, Peru traverseaza o perioada buna, a reusit in 2018 sa dispuna cu 2-0 de Croatia, iar apoi cu 3-1, de Islanda, ambele adversare fiind si ele calificate la turneul final. Asta a insemnat ca Peru a ajuns la 12 meciuri consecutive fara esec, indiferent ca vorbim despre partide oficiale sau de pregatire.

De partea cealalta, Scotia merge in Peru cu o echipa experimentala, unde, conform presei de profil, vor face parte noua debutanti. De asemenea, sunt probleme si cu antrenorul, dupa cum o arata echipa,  Inca indecisa asupra antrenorului alaturi de care va lupta pentru urmatoarea campanie, momentan ramane Alex McLeish la carma, tehnician alaturi de care Scotia a pierdut in fata nationalei din Costa Rica, 0-1, cat si-a luat si repede revansa, castigand tot cu 1-0, in Ungaria. In incercarea de a schimba garnitura pentru urmatoarele calificari, selectionerul conjunctural al Scotiei a chemat trei portari si alti sase jucatori de camp, ce vor imbraca pentru prima oara tricoul nationalei.

Scorul este putin important pentru Scotia, Alex McLeish are ca obiectiv crearea unei echipe si cred ca pe asta se va orienta in urmatoarele confruntari de pregatire. De data asta ma astept sa avem o echipa Peru in forma, care, in cautarea de a-si ridica moralul si de a multumi propriilor fani pentru sutinerea pe care au aratat-o, castigand cu cel putin doua goluri inscrise.

Pronosticuri Hoffenheim - Dortmund